Madonna komt tijdens ‘The Celebration Tour’ naar Barcelona

Madonna komt tijdens ‘The Celebration Tour’ naar Barcelona
Beeld: Madonna.com / web

Madonna komt tijdens ‘The Celebration Tour’ naar Barcelona

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De Catalaanse stad Barcelona is de enige plaats in Spanje waar Madonna tijdens haar nieuwe ‘The Celebration Tour’ zal optreden. Het concert vindt plaats op 1 november 2023 in het Palau de Sant Jordi. De entreekaarten gaan op vrijdag 20 januari in de verkoop.

Madonna zal tijdens deze nieuwe tour 35 steden in de Verenigde Staten en Europa bezoeken. De tour start op 15 juli in de Rogers Arena in Vancouver en eindigt op 1 december 2023 in The Ziggo Dome in Amsterdam. In Europa wordt echter op 21 oktober het Sportpaleis in Antwerpen bezocht en staat het optreden op 1 november gepland in het Palau Sant Jordi in Barcelona. In Europa worden ook Londen, Kopenhagen, Stockholm, Lissabon, Parijs (2x), Keulen, Milaan en Berlijn bezocht.

Entreekaarten zijn via Ticketmaster en Livenation te koop en zijn niet goedkoop. Ze gaan van 40 euro (+5,50 kosten) op de vijfde rang naar 250 euro (+33,50 korten) op de de dansvloer A. Je kunt echter nog meer uitgeven als je de VIP-plaatsen koopt die variëren van 500 tot 1000 euro per persoon.

De Celebration Tour neemt de bezoeker mee op de 65-jarige Madonna’s artistieke reis door vier decennia aan grote hits en is een eerbetoon aan de stad New York waar haar muziekcarrière begon. “Ik ben opgewonden om zoveel mogelijk nummers op te voeren in de hoop mijn fans de show te geven waarop ze hebben gewacht”, zegt Madonna.

Madonna heeft op 17 januari 2023 in de onderstaande video met een knipoog naar haar grensverleggende film Truth or Dare, de ‘The Celebration Tour’ aangekondigd. Naast Diplo, Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Bob The Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens, Meg Stalter en Eric Andre zit ook actrice Amy Schumer in de video die uiteindelijk Madonna uitdaagt om op tournee te gaan om haar vier decennia aan hits op te voeren. Madonna gaat deze uitdaging aan en kondigt ‘The Celebration Tour’ aan.

Ga naar de inhoud