Spaanse ontwerpster maakt honden en katten meubels en accessoires voor Ikea

123rf
Beeld: 123rf

Spaanse ontwerpster maakt honden en katten meubels en accessoires voor Ikea

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De Spaanse ontwerpster Inma Bermúdez heeft speciaal voor Ikea meubels en accessoires voor honden en katten ontworpen. Deze zullen vanaf maart dit jaar in de Spaanse Ikea winkels te vinden zijn onder de verzamelnaam Lurvig wat in het Zweeds pluizig betekent. Voor Ikea (en de trouwe klanten) was het een langverwachte wens om speciale spullen te hebben voor gezelschapsdieren, iets wat dus nu eindelijk werkelijkheid zal worden en kan uitgroeien tot een enorm succes.

De speciale huisdier producten onder de naam Lurvig zijn al te koop bij Ikea winkels in Frankrijk, Verenigde Staten, Canada en Japan maar nog niet in andere Europese landen zoals Nederland, België en Spanje. Vanaf maart dit jaar zal dat gaan veranderen wanneer Ikea ook in deze landen de Lurvig collectie gaat verkopen.

Voor Spanje heeft het helemaal een speciaal tintje vanwege de Spaanse ontwerpster uit Murcia maar woonachtig in Valencia, Inma Bermúdez die samen met Ikea de gezelschapsdieren spullen ontwierp, zo is te lezen op de website 4patas.info.

Het is niet bekend of het gepland of toeval is dat de Lurvig artikelen in het Chinese jaar van de hond uitgebracht worden in Spanje maar de huisdieren zullen er waarschijnlijk (net zoals de menselijke huisgenoten) blij mee zijn. Ooit heeft Ikea wel eens speciale producten gehad voor katten en honden maar dat duurde om de een of andere reden niet lang. Nu komt Ikea echter terug met bedden, matrassen, manden, kussens, riemen, voederbakken, krabpalen, halsbanden etc. voor huisdieren.

Voor diegene die de huisdier-producten alvast wil zien is het mogelijk het assortiment te bekijken op de Franse website van Ikea. Maar voor diegene die geduld hebben, vanaf maart zal het Lurvig assortiment ook op de Spaanse website van Ikea te vinden zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.