Spaanse ontwerpster maakt honden en katten meubels en accessoires voor Ikea

123rf
Beeld: 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – De Spaanse ontwerpster Inma Bermúdez heeft speciaal voor Ikea meubels en accessoires voor honden en katten ontworpen. Deze zullen vanaf maart dit jaar in de Spaanse Ikea winkels te vinden zijn onder de verzamelnaam Lurvig wat in het Zweeds pluizig betekent. Voor Ikea (en de trouwe klanten) was het een langverwachte wens om speciale spullen te hebben voor gezelschapsdieren, iets wat dus nu eindelijk werkelijkheid zal worden en kan uitgroeien tot een enorm succes.

De speciale huisdier producten onder de naam Lurvig zijn al te koop bij Ikea winkels in Frankrijk, Verenigde Staten, Canada en Japan maar nog niet in andere Europese landen zoals Nederland, België en Spanje. Vanaf maart dit jaar zal dat gaan veranderen wanneer Ikea ook in deze landen de Lurvig collectie gaat verkopen.

Voor Spanje heeft het helemaal een speciaal tintje vanwege de Spaanse ontwerpster uit Murcia maar woonachtig in Valencia, Inma Bermúdez die samen met Ikea de gezelschapsdieren spullen ontwierp, zo is te lezen op de website 4patas.info.

Het is niet bekend of het gepland of toeval is dat de Lurvig artikelen in het Chinese jaar van de hond uitgebracht worden in Spanje maar de huisdieren zullen er waarschijnlijk (net zoals de menselijke huisgenoten) blij mee zijn. Ooit heeft Ikea wel eens speciale producten gehad voor katten en honden maar dat duurde om de een of andere reden niet lang. Nu komt Ikea echter terug met bedden, matrassen, manden, kussens, riemen, voederbakken, krabpalen, halsbanden etc. voor huisdieren.

Voor diegene die de huisdier-producten alvast wil zien is het mogelijk het assortiment te bekijken op de Franse website van Ikea. Maar voor diegene die geduld hebben, vanaf maart zal het Lurvig assortiment ook op de Spaanse website van Ikea te vinden zijn.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.