59-jarige Nederlander is de moordenaar van in container gevonden vrouw

60-jarige Nederlander moordenaar van in container gevonden vrouw
Beeld: Google Streetview
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

ALICANTE – De politie heeft dinsdagmiddag om 12.30 uur de dader aangehouden voor de moord op de in een afvalcontainer gevonden vrouw. Zoals de krant La Vanguardia schrijft is de dader een 59-jarige Nederlander die zijn 36-jarige Roemeense vrouw om het leven heeft gebracht en later het lichaam dumpte in de afvalcontainer in Moraira.

De Nederlander, volgens de Spaanse televisie een makelaar in Moraira, werd door de politie ondervraagd en bekende dat hij zijn jongere vrouw om het leven heeft gebracht. De 59-jarige man gaf zichzelf aan bij de politie en bekende dat hij de dader was. De Nederlander blijkt eerder ook al een vrouw te hebben mishandeld.

Zoals het er nu naar uitziet heeft hij zijn jongere vrouw door middel van messteken gedood terwijl zij zich verzette, zoals blijkt uit de verwondingen. Daarna heeft de Nederlander het lichaam gedumpt in de ondergrondse afvalcontainer in de Calle Mostoles in de wijk La Sabatera in de kustplaats Moraira.

Terwijl de politie nog bezig is met het onderzoek behandelt men de dood van de 36-jarige Roemeense vrouw als een nieuwe partnergeweld zaak. Het is nu nog onbekend waarom de Nederlander zijn jongere vrouw om het leven heeft gebracht en het lichaam daarna in een afvalcontainer dumpte.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de redactie. Ook het gebruik van afbeeldingen is niet toegestaan omdat deze eventueel copyright beschermd zijn. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.