Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona
Beeld: Castillo de Llaés / Airbnb

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Ben je op zoek naar een originele locatie om een romantisch weekend door te brengen of samen met 16 vrienden of familieleden een weekend ergens naar toe te gaan, probeer dan dit kasteel te huren. Gelegen op een mooie locatie in de Ripollès regio in de provincie Gerona en niet ver weg van de Costa Brava kun je voor omgeveer 25 euro per persoon per nacht het Castillo de Llaés huren.

Het kasteel wordt aangeboden via de eigen website maar ook via Airbnb waar staat vermeld dat het kasteel 381 euro per nacht kost. Er kunnen 16 personen slapen in de 8 slaapkamers met 11 bedden en 4 badkamers. Het minimum verblijf is 2 nachten en er staat nergens vermeld dat honden zijn toegestaan. 

Het Castell de Llaés is een kasteel uit de 10e eeuw, een cultureel goed van nationaal belang en een beschermd historisch erfgoed, gerenoveerd als een landelijk huis. Dit is een constant hervormings- en verbeteringsproject. Op dit moment behoudt het fort de uitstraling van het kasteel, de tribute-toren, de wapens patio en het religieuze centrum met een aangelegd gebied, de kleine begraafplaats en de Sant Bartomeu-kerk, met een Romaanse stijl, zo staat op de website vermeld.

Het kasteel kan helemaal en exclusief gehuurd worden met 16 bedden en eventueel tot 21 personen met extra bedden of per appartement. Zo is er een Toren appartement (La Torre) voor 10 personen in 5 slaapkamers of het Scholen appartement (Las Escuelas) voor 6 personen in 3 slaapkamers.

Verder heeft het kasteel keukens, woonruimtes, terrassen en balkons met mooie panoramische vergezichten op de groene omgeving en is er een kerk te vinden. Meer foto’s en informatie (ook in het Nederlands) is te vinden op de website van Castillo de Llaés in de provincie Gerona.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.