Search
menu
Search

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona
Beeld: Castillo de Llaés / Airbnb

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

GERONA – Ben je op zoek naar een originele locatie om een romantisch weekend door te brengen of samen met 16 vrienden of familieleden een weekend ergens naar toe te gaan, probeer dan dit kasteel te huren. Gelegen op een mooie locatie in de Ripollès regio in de provincie Gerona en niet ver weg van de Costa Brava kun je voor omgeveer 25 euro per persoon per nacht het Castillo de Llaés huren.

Het kasteel wordt aangeboden via de eigen website maar ook via Airbnb waar staat vermeld dat het kasteel 381 euro per nacht kost. Er kunnen 16 personen slapen in de 8 slaapkamers met 11 bedden en 4 badkamers. Het minimum verblijf is 2 nachten en er staat nergens vermeld dat honden zijn toegestaan. 

Het Castell de Llaés is een kasteel uit de 10e eeuw, een cultureel goed van nationaal belang en een beschermd historisch erfgoed, gerenoveerd als een landelijk huis. Dit is een constant hervormings- en verbeteringsproject. Op dit moment behoudt het fort de uitstraling van het kasteel, de tribute-toren, de wapens patio en het religieuze centrum met een aangelegd gebied, de kleine begraafplaats en de Sant Bartomeu-kerk, met een Romaanse stijl, zo staat op de website vermeld.

Het kasteel kan helemaal en exclusief gehuurd worden met 16 bedden en eventueel tot 21 personen met extra bedden of per appartement. Zo is er een Toren appartement (La Torre) voor 10 personen in 5 slaapkamers of het Scholen appartement (Las Escuelas) voor 6 personen in 3 slaapkamers.

Verder heeft het kasteel keukens, woonruimtes, terrassen en balkons met mooie panoramische vergezichten op de groene omgeving en is er een kerk te vinden. Meer foto’s en informatie (ook in het Nederlands) is te vinden op de website van Castillo de Llaés in de provincie Gerona.

Ga naar de inhoud