Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona

Voor 25 euro per nacht/persoon kun je dit kasteel huren in Gerona
Beeld: Castillo de Llaés / Airbnb

GERONA – Ben je op zoek naar een originele locatie om een romantisch weekend door te brengen of samen met 16 vrienden of familieleden een weekend ergens naar toe te gaan, probeer dan dit kasteel te huren. Gelegen op een mooie locatie in de Ripollès regio in de provincie Gerona en niet ver weg van de Costa Brava kun je voor omgeveer 25 euro per persoon per nacht het Castillo de Llaés huren.

Het kasteel wordt aangeboden via de eigen website maar ook via Airbnb waar staat vermeld dat het kasteel 381 euro per nacht kost. Er kunnen 16 personen slapen in de 8 slaapkamers met 11 bedden en 4 badkamers. Het minimum verblijf is 2 nachten en er staat nergens vermeld dat honden zijn toegestaan. 

Het Castell de Llaés is een kasteel uit de 10e eeuw, een cultureel goed van nationaal belang en een beschermd historisch erfgoed, gerenoveerd als een landelijk huis. Dit is een constant hervormings- en verbeteringsproject. Op dit moment behoudt het fort de uitstraling van het kasteel, de tribute-toren, de wapens patio en het religieuze centrum met een aangelegd gebied, de kleine begraafplaats en de Sant Bartomeu-kerk, met een Romaanse stijl, zo staat op de website vermeld.

Het kasteel kan helemaal en exclusief gehuurd worden met 16 bedden en eventueel tot 21 personen met extra bedden of per appartement. Zo is er een Toren appartement (La Torre) voor 10 personen in 5 slaapkamers of het Scholen appartement (Las Escuelas) voor 6 personen in 3 slaapkamers.

Verder heeft het kasteel keukens, woonruimtes, terrassen en balkons met mooie panoramische vergezichten op de groene omgeving en is er een kerk te vinden. Meer foto’s en informatie (ook in het Nederlands) is te vinden op de website van Castillo de Llaés in de provincie Gerona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meest recente artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Diana

Fantastisch, een echt koopje……zal wel zonder verwarming zijn? Een leuk idee voor een bijzonder feest……om te onthouden

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.