Transavia annuleert vluchten Spanje (UPDATE)

Transavia annuleert vluchten Spanje
Beeld: Transavia.com

Transavia annuleert vluchten Spanje (UPDATE)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Transavia heeft op haar website geplaatst dat alle vluchten naar Barcelona, Valencia en Bilbao van 20 maart tot en met 5 april geannuleerd zijn. Wat er met de overige vliegvelden in Spanje gebeurt zoals Alicante en de Canarische Eilanden is volgens het bericht van Transavia niet duidelijk.

Het was te verwachten en veel mensen zagen het al aankomen maar uiteindelijk heeft Transavia op haar website gemeld dat de vluchten naar diverse Spaanse vliegvelden zijn geannuleerd van 20 maart tot en met 5 april. Het gaat volgens het bericht om de vliegvelden van Barcelona, Valencia en Bilbao.

Transavia meldt dat als een vlucht is geannuleerd, de passagier een e-mail ontvangt. Hierin staat dat de passagier van transavia een voucher ontvangt ter waarde van het volledige bedrag van de boeking. Hiermee kan men op een later moment een nieuwe vlucht bij de maatschappij boeken. 

Transavia kiest hiervoor omdat ze heel veel vluchten moeten annuleren en geen alternatieve vlucht meer kunnen bieden. Als je niet direct maar via een reisorganisatie hebt geboekt dien je contact op te nemen met deze reisorganisatie.

Meer informatie is te vinden op de website van Transavia.com

Ryanair

De Ierse low cost luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft dagen geleden al gemeld op haar website en via e-mails naar de klanten dat tussen 15 maart en 20 maart het aantal vluchten zwaar gereduceerd werd. Passagiers die op een vlucht zitten tussen 21 en 28 maart krijgen van Ryanair bericht zodat ze gratis hun vlucht kunnen omboeken. Meer informatie op de website van Ryanair.com

UPDATE: Ryanair heeft e-mails verstuurd naar de passagiers met de mededeling dat tussen woensdag 18 maart 24 uur en dinsdag 24 maart 24 uur de vluchten van de budgetmaatschappij met 80% ingekort worden. Vanaf 24 maart middernacht voorspelt Ryanair dat alle vliegtuigen op slechts enkele na (met name vluchten tussen Ierland en Engeland) aan de grond blijven staan. Neem contact op met Ryanair als u vragen heeft. Meer informatie is HIER te lezen (onderaan de pagina)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.