Search
menu
Search

Sting komt naar Bilbao (en Tenerife en Gran Canaria) tijdens tournee ‘My Songs 2023’

Sting komt naar Bilbao (en Tenerife en Gran Canaria) tijdens tournee ‘My Songs 2023’
Beeld: @sting / facebook

Sting komt naar Bilbao (en Tenerife en Gran Canaria) tijdens tournee ‘My Songs 2023’

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Sting zal op 1 juni 2023 in de Bilbao arena optreden als onderdeel van zijn tournee ‘My Songs 2023’. Er zullen liedjes te horen zijn uit zowel zijn solocarrière als uit zijn tijd met The Police. Overigens stonden er nog twee optredens gepland in Spanje, 3 juni op Tenerife en 4 juni op Gran Canaria. Het is nog niet bekend of meer steden volgen in Spanje.

Tijdens de tournee zal Sting begeleid worden door een band die elektrische rockmuziek maakt. Voor dit concert zal de genodigde artiest de zoon van Sting zijn, Joe Sumner die 46 jaar oud is. Dit is verteld door de promotor van Sting, genaamd ‘Last Tour’, waarbij niet helemaal zeker is of dat ook slaat op deze tournee van Sting en of dit zijn laatste zal zijn. 

Men heeft een uitbundig een dynamische voorstelling aangekondigd waarin de populairste liedjes van Sting aan bod zullen komen. Dit zijn liedjes uit zijn hele loopbaan, waarin de zanger in totaal 17 Grammy’s won, zowel met zijn band ‘The Police’ als in zijn solocarrière. 

De vertegenwoordigers van de zanger leggen uit dat het concert een reis zal zijn langs al zijn grootste successen zoals ‘Fields of Gold’, ‘Shape of my Heart’, ‘Roxanne’, ‘Demolition Man’, ‘Englishman In New York’, ‘Every Breath You Take’, ‘Message In A Bottle’ en vele anderen herkenbare hits.

De zanger, componist, tekstschrijver, acteur, auteur en activist werd geboren in Newcastle in Engeland in 1951. Hij heeft al bijna honderd miljoen albums verkocht in zijn tijd bij ‘The Police’ en in zijn solocarrière. 

Het is overigens niet de eerste keer dat de artiest optreedt in Bilbao Hij trad er ook al op in het jaar 2010, toen hij een concert gaf in het BEC (Bilbao Exhibition Centre). De kaartjes voor het nieuwe bezoek van de zanger aan Bilbao worden verkocht sinds vrijdag 17 maart.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?