Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht

Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht
Beeld: AirBnB

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Ibiza is nog steeds hot en trendy bij de nationale en internationale vakantiegangers en dat weten de inwoners van het eiland ook. Daarom wordt er tegenwoordig van alles aangeboden waar toeristen de nacht kunnen verblijven zoals boten, campers, caravans, balkons en nu ook een boomhut.

De Tree House is te vinden dicht in de buurt bij Salinas in Sant Josep de sa Talaia en wordt aangeboden vanaf 99 euro per nacht. Huurders kunnen genieten van een ruimte met een tweepersoonsbed en een badkamer die niet in de boomhut aanwezig is maar in een gebouw ernaast. Daar bevindt zich ook de keuken en nabij een zwembad.

De boomhut wordt aangeboden als een ‘wood house in a tree’ maar in feite gaat het niet om een huis maar een hut met daarin alleen een bed voor 2 personen. De rest van de voorzieningen bevinden zich buiten de boomhut/boomhuis.

De eigenaar van deze boomhut heeft nog vijf advertenties op AirBnB waaronder een oude camper en kamers in een huis.

Als men zoekt op AirBnB op de term boomhut dan komt ook een andere accommodatie naar boven in Cambrils, provincie Tarragona (Catalonië) aan de Costa Dorada. Deze wordt aangeboden vanaf 50 euro per nacht en is groter en luxer dan de boomhut op Ibiza.

Bekijk hier enkele foto’s van de boomhut op Ibiza (afkomstig van AirBnB).

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
4 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

De wijzen van de aarde zijn nooit begonnen, omdat er teveel infantiele schepsels rondlopen. Te veel obstakels met een verstand van een mug.
De gekte heeft 100 % toegeslagen. De harde waarheid.
Koester geen hoop dat er iets positiefs ontstaat op deze planeet.
Te veel randdebielen.

De luchtvervuiling vindt plaats op grote schaal. Slapen in een boomhut versus yoga met geiten. Normaal zijn en blijven scoort in deze wereld niet. Trouwen in een boomhut in Ibiza met als gerecht een zoethout diner voor twee. Kauw je rot.

Hoe gek moet je zijn om daar 99 € voor neer te leggen?
Oh ja, voor ik het vergeet, ik begin binnenkort met exclusieve strand accommodatie voor slechts 89 € p.p. Je krijgt hier dan een schep voor, en een toegewezen stukje strand van 2.40 x 1.60 en kunt daar dan een kuil graven en overnachten. Wél zelf een slaapzak mee brengen.
Pfff…totale gekte.

Hey Martin, stel je voor Duitse toeristen wel een lijntje met Duitse vlaggetjes erbij beschikbaar? Want dat zijn ze zo gewend van het Nederlandse strand.

Mooi, maar hoe krijgen ze dit geadverteerd? Als je weet dat je een vergunning mét nummer nodig hebt om te adverteren!
En die controles van turismo zijn echt niet zó simpel hoor.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.