Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht

Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht
Beeld: AirBnB

IBIZA – Ibiza is nog steeds hot en trendy bij de nationale en internationale vakantiegangers en dat weten de inwoners van het eiland ook. Daarom wordt er tegenwoordig van alles aangeboden waar toeristen de nacht kunnen verblijven zoals boten, campers, caravans, balkons en nu ook een boomhut.

De Tree House is te vinden dicht in de buurt bij Salinas in Sant Josep de sa Talaia en wordt aangeboden vanaf 99 euro per nacht. Huurders kunnen genieten van een ruimte met een tweepersoonsbed en een badkamer die niet in de boomhut aanwezig is maar in een gebouw ernaast. Daar bevindt zich ook de keuken en nabij een zwembad.

De boomhut wordt aangeboden als een ‘wood house in a tree’ maar in feite gaat het niet om een huis maar een hut met daarin alleen een bed voor 2 personen. De rest van de voorzieningen bevinden zich buiten de boomhut/boomhuis.

De eigenaar van deze boomhut heeft nog vijf advertenties op AirBnB waaronder een oude camper en kamers in een huis.

Als men zoekt op AirBnB op de term boomhut dan komt ook een andere accommodatie naar boven in Cambrils, provincie Tarragona (Catalonië) aan de Costa Dorada. Deze wordt aangeboden vanaf 50 euro per nacht en is groter en luxer dan de boomhut op Ibiza.

Bekijk hier enkele foto’s van de boomhut op Ibiza (afkomstig van AirBnB).

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

4
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Pedro

De wijzen van de aarde zijn nooit begonnen, omdat er teveel infantiele schepsels rondlopen. Te veel obstakels met een verstand van een mug.
De gekte heeft 100 % toegeslagen. De harde waarheid.
Koester geen hoop dat er iets positiefs ontstaat op deze planeet.
Te veel randdebielen.

De luchtvervuiling vindt plaats op grote schaal. Slapen in een boomhut versus yoga met geiten. Normaal zijn en blijven scoort in deze wereld niet. Trouwen in een boomhut in Ibiza met als gerecht een zoethout diner voor twee. Kauw je rot.

Martin

Hoe gek moet je zijn om daar 99 € voor neer te leggen?
Oh ja, voor ik het vergeet, ik begin binnenkort met exclusieve strand accommodatie voor slechts 89 € p.p. Je krijgt hier dan een schep voor, en een toegewezen stukje strand van 2.40 x 1.60 en kunt daar dan een kuil graven en overnachten. Wél zelf een slaapzak mee brengen.
Pfff…totale gekte.

Juan74

Hey Martin, stel je voor Duitse toeristen wel een lijntje met Duitse vlaggetjes erbij beschikbaar? Want dat zijn ze zo gewend van het Nederlandse strand.

Ingmar Herman

Mooi, maar hoe krijgen ze dit geadverteerd? Als je weet dat je een vergunning mét nummer nodig hebt om te adverteren!
En die controles van turismo zijn echt niet zó simpel hoor.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.