Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht

Oeps ... foto ontbreekt!

Nieuw bij AirBnB op Ibiza: boomhut voor 99 euro per nacht

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Ibiza is nog steeds hot en trendy bij de nationale en internationale vakantiegangers en dat weten de inwoners van het eiland ook. Daarom wordt er tegenwoordig van alles aangeboden waar toeristen de nacht kunnen verblijven zoals boten, campers, caravans, balkons en nu ook een boomhut.

De Tree House is te vinden dicht in de buurt bij Salinas in Sant Josep de sa Talaia en wordt aangeboden vanaf 99 euro per nacht. Huurders kunnen genieten van een ruimte met een tweepersoonsbed en een badkamer die niet in de boomhut aanwezig is maar in een gebouw ernaast. Daar bevindt zich ook de keuken en nabij een zwembad.

De boomhut wordt aangeboden als een ‘wood house in a tree’ maar in feite gaat het niet om een huis maar een hut met daarin alleen een bed voor 2 personen. De rest van de voorzieningen bevinden zich buiten de boomhut/boomhuis.

De eigenaar van deze boomhut heeft nog vijf advertenties op AirBnB waaronder een oude camper en kamers in een huis.

Als men zoekt op AirBnB op de term boomhut dan komt ook een andere accommodatie naar boven in Cambrils, provincie Tarragona (Catalonië) aan de Costa Dorada. Deze wordt aangeboden vanaf 50 euro per nacht en is groter en luxer dan de boomhut op Ibiza.

Bekijk hier enkele foto’s van de boomhut op Ibiza (afkomstig van AirBnB).

Ga naar de inhoud