Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s

Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s
Beeld: Freepik

Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanwege de corona-pandemie is normaal reizen zoals voorheen praktisch niet meer mogelijk. Ook het reizen naar Spanje zit er wellicht voorlopig niet in voor veel lezers en de afgelopen maanden was het reizen naar je favoriete bestemming in Spanje ook niet echt makkelijk en niet altijd toegestaan. Maar er is een oplossing om toch een virtuele wandeling in Spanje te maken met City Walks.

Wellicht heb je al eens op YouTube video’s voorbij zien komen van iemand die bewapend met een camera door een stad loopt. Ook in Spanje zijn inmiddels honderden video’s opgenomen zoals in Benidorm, Málaga, Barcelona, Madrid, Sevilla, Valencia, Zaragoza etc.

Sommige van deze City Walks video’s zijn 12 maanden oud of nog langer geleden opgenomen, ten tijde van de corona-crisis of daarna en er zijn ook veel video’s van toen niemand nog gehoord had van corona en Covid (Happy Times).

Op de website City Walks zijn tientallen video’s geplaatst in steden wereldwijd. Ook in Spanje zijn virtuele wandelingen in o.a. Barcelona, Madrid, Málaga en Sevilla. In het menu kun je kiezen voor wandelingen tijdens de corona-tijd, overdag of in de avond en kun je video’s met of zonder geluid bekijken.

Op YouTube hoef je alleen maar even te zoeken op ‘City Walks Spain’ en je wordt met een lange lijst gepresenteerd met video’s gemaakt in Ibiza stad, Córdoba, Málaga, Marbella, Sevilla, Madrid, Barcelona, Granada, Nerja, Alicante, Valencia etc. Hieronder enkele video’s.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.