Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s

Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s
Beeld: Freepik

Lopen door een Spaanse stad vanaf de bank met de virtuele City Walks video’s

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanwege de corona-pandemie is normaal reizen zoals voorheen praktisch niet meer mogelijk. Ook het reizen naar Spanje zit er wellicht voorlopig niet in voor veel lezers en de afgelopen maanden was het reizen naar je favoriete bestemming in Spanje ook niet echt makkelijk en niet altijd toegestaan. Maar er is een oplossing om toch een virtuele wandeling in Spanje te maken met City Walks.

Wellicht heb je al eens op YouTube video’s voorbij zien komen van iemand die bewapend met een camera door een stad loopt. Ook in Spanje zijn inmiddels honderden video’s opgenomen zoals in Benidorm, Málaga, Barcelona, Madrid, Sevilla, Valencia, Zaragoza etc.

Sommige van deze City Walks video’s zijn 12 maanden oud of nog langer geleden opgenomen, ten tijde van de corona-crisis of daarna en er zijn ook veel video’s van toen niemand nog gehoord had van corona en Covid (Happy Times).

Op de website City Walks zijn tientallen video’s geplaatst in steden wereldwijd. Ook in Spanje zijn virtuele wandelingen in o.a. Barcelona, Madrid, Málaga en Sevilla. In het menu kun je kiezen voor wandelingen tijdens de corona-tijd, overdag of in de avond en kun je video’s met of zonder geluid bekijken.

Op YouTube hoef je alleen maar even te zoeken op ‘City Walks Spain’ en je wordt met een lange lijst gepresenteerd met video’s gemaakt in Ibiza stad, Córdoba, Málaga, Marbella, Sevilla, Madrid, Barcelona, Granada, Nerja, Alicante, Valencia etc. Hieronder enkele video’s.

Ga naar de inhoud