Search
menu
Search

Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht

Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht
Beeld: Casa de S.M. el Rey

Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Spaanse prinses en troonopvolgster Leonor is voor de Paasdagen terug in Spanje (ze studeert in Wales) en heeft zich officieel laten zien samen met haar vader, moeder en zus tijdens een bezoek aan een Oekraïens vluchtelingenkamp in Madrid. Op zich is dat niets vreemds want dat hoort bij de activiteiten van het Spaanse koningshuis. Ware het niet dat de prinses een opvallende blouse aan had die meteen daarna is uitverkocht in Spanje.

Prinses Leonor is met haar eerste openbare verschijning sinds lange tijd in Spanje meteen een influencer geworden. De zwart-witte blouse die de troonopvolgster op zondag droeg was namelijk zo gewild bij veel inwoonsters van Spanje dat deze meteen is uitverkocht. De blouse in kwestie is van het merk Sfera, onderdeel van het warenhuis El Corte Inglés. 

Het meest opvallende is dat deze blouse met een bloemenprint als knipoog naar het Oekraïense volk, slechts 25,99 euro kost. Het Spaanse koningshuis, en dan met name de vrouwen waaronder koningin Letizia, staan erom bekend dat ze vaak ‘normale’ kleding dragen die in de reguliere winkels te koop is. Of dat nu van Zara, H&M, Massimo Dutti of in dit geval van Sfera is, ze worden gedragen.

De blouse in kwestie is of beter gezegd was te koop op de website van El Corte Inglés tegen een prijs van 25,99 euro. Je hoeft echter op dit moment niet te zoeken want de blouse is uitverkocht.

sfera
Beeld: Sfera.es
Ga naar de inhoud