Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht

Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht
Beeld: Casa de S.M. el Rey

Spaanse prinses Leonor draagt blouse van Sfera die meteen daarna is uitverkocht

MADRID – De Spaanse prinses en troonopvolgster Leonor is voor de Paasdagen terug in Spanje (ze studeert in Wales) en heeft zich officieel laten zien samen met haar vader, moeder en zus tijdens een bezoek aan een Oekraïens vluchtelingenkamp in Madrid. Op zich is dat niets vreemds want dat hoort bij de activiteiten van het Spaanse koningshuis . Ware het niet dat de prinses een opvallende blouse aan had die meteen daarna is uitverkocht in Spanje.

Prinses Leonor is met haar eerste openbare verschijning sinds lange tijd in Spanje meteen een influencer geworden. De zwart-witte blouse die de troonopvolgster op zondag droeg was namelijk zo gewild bij veel inwoonsters van Spanje dat deze meteen is uitverkocht. De blouse in kwestie is van het merk Sfera, onderdeel van het warenhuis El Corte Inglés. 

Het meest opvallende is dat deze blouse met een bloemenprint als knipoog naar het Oekraïense volk, slechts 25,99 euro kost. Het Spaanse koningshuis, en dan met name de vrouwen waaronder koningin Letizia, staan erom bekend dat ze vaak ‘normale’ kleding dragen die in de reguliere winkels te koop is. Of dat nu van Zara, H&M, Massimo Dutti of in dit geval van Sfera is, ze worden gedragen.

De blouse in kwestie is of beter gezegd was te koop op de website van El Corte Inglés tegen een prijs van 25,99 euro. Je hoeft echter op dit moment niet te zoeken want de blouse is uitverkocht.

Beeld: Sfera.es
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.