Madrid krijgt eerst mannelijke collectieve masturbatie club

Madrid krijgt eerst mannelijke collectieve masturbatie club
Beeld: Canva

Madrid krijgt eerst mannelijke collectieve masturbatie club

MADRID – De collectieve masturbatieclubs voor mannen bestaan al tientallen jaren in de grote Amerikaanse steden. Het zijn plekken waar zowel homo- als heteroseksuele mannen samen komen op zoek naar een fysieke en spirituele verbinding via de zelfbevrediging, zo meldt de Spaanse krant El País .

Volgens het internet bestaan er in de Verenigde Staten 18 dergelijke clubs, in Australië en in Canada elk 2 en in het Verenigd Koninkrijk eentje. Mannen van alle rang en stand komen er samen, niet om seks te hebben maar om te masturberen. Drugs en alcohol zijn er niet welkom, machtsspelletjes en intimiteit gewoonlijk evenmin. Nacho G., een man van 43, heeft er nu ook in Madrid eentje geopend.

De naam van de club in Madrid laat weinig aan de verbeelding over. ‘Pajas entre Colegas’ (masturbatie onder vrienden) heet die namelijk. Het project van Nacho loopt al even in de privésfeer, maar nu verhuist hij naar een oude bar met een oppervlakte van 100 vierkante meter. In totaal is er plaats voor een 70 tal mannen. In de zaal staan grote stoelen en twee enorme schermen, waarop enkel masturberende mannen worden getoond. Er speelt muziek, gewoonlijk zachte jazz en de lichten zijn er gedimd. “Over het algemeen blijven onze leden ook wanneer ze klaar zijn”, vertelt Nacho. “Men blijft om net zo veel te masturberen als men zelf wil gedurende de drie uren die een evenement duren. Tussen de orgasmen door wordt gezellig gebabbeld alsof het allemaal oude vrienden zijn.”

Volgens de eigenaars van de collectieve masturbatieclubs draait het er vooral om de schaamte weg te werken. Er rust nog te veel een taboe op de individuele seksualiteit, vooral voor heteroseksuele mannen, en de clubs willen dat doorbreken. Bovendien wordt er gehamerd op de gelijkheid van alle leden. Eenieder is er welkom, en eens binnen de club bestaat klasse, leeftijd noch afkomst.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.