Drie jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje

Twee jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje
Beeld: 123rf

Drie jaar SpanjeWeetjes: onze vraagbaak over Spanje

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Bij SpanjeSites zitten we nooit stil en ondanks dat het bijhouden van onze websites SpanjeVandaag, SpanjeTopTien en WikiSpanje veel werk is hebben wij drie jaar geleden toch de tijd genomen om een nieuwe website te starten. Dat werd SpanjeWeetjes met, zoals de naam al aangeeft, weetjes over Spanje. Ons doel was en is nog steeds om de grootste vraagbaak over Spanje te worden en om jou als Spanje-fan alle nuttige informatie over Spanje aan te bieden.

Stel, je wilt wat weten over Spanje en je vindt wat je zoekt niet meteen in de duizenden Google resultaten, dan is het makkelijk als er één website is waar je alle informatie en wetenswaardigheden over Spanje kunt vinden. Dat was het idee achter onze nieuwste website SpanjeWeetjes. Inmiddels is het 36 maanden verder en kunnen we zeggen dat SpanjeWeetjes door veel lezers gewaardeerd wordt waarbij dit inmiddels de tweede meest gelezen website is van de SpanjeSites groep.

Op SpanjeWeetjes plaatsen we artikelen met tekst en uitleg over de geschiedenis van Spanje, festiviteiten, gastronomie, medische kwesties, de natuur in Spanje, de samenleving en de Spaanse taal, over het toerisme, over werken en wonen in Spanje, over winkels en statistieken, 60-plus in Spanje … te veel om hier op te noemen. Sommige artikelen zijn kort en krachtig, anderen zijn wat langer maar ook uitgebreider.

Bezoek SpanjeWeetjes KLIK HIER

De afgelopen 36 maanden zijn we bezig geweest om zoveel mogelijk artikelen te plaatsen maar uiteraard zijn we er nog lang niet en hebben wij nog veel meer uit te leggen over Spanje. Elke dag zullen we nieuwe artikelen plaatsen om zo de grootste vraagbaak over Spanje te worden dus als je nu nog niet vindt wat je zoekt … paciencia por favor (geduld a.u.b.).

LET OP: SpanjeWeetjes, SpanjeTopTien en WikiSpanje hebben geen dagelijkse nieuwsbrieven. Alleen SpanjeVandaag met het actuele Spanje nieuws in het Nederlands heeft een dagelijkse nieuwsbrief. Geef jezelf op via deze pagina als ook jij elke dag GRATIS het laatste Spanje nieuws wilt ontvangen.

Tips

Heb je tips of ideeën, is er iets wat ontbreekt of is er iets specifieks dat je wilt weten over Spanje? Laat het ons dan weten via het contactformulier op SpanjeWeetjes dan proberen wij over het door jou gevraagde onderwerp te schrijven.

Andere SpanjeSites websites

Op SpanjeTopTien plaatsen we elke week meerdere leuke, interessante, informatieve en wetenswaardige lijsten over de meest uiteenlopende zaken die met Spanje te maken hebben. De lijsten hebben allemaal als onderwerp iets wat met Spanje te maken heeft en worden regelmatig bijgewerkt door de redactie. Bekijk SpanjeTopTien via DEZE LINK.

Op WikiSpanje kun je terecht als je meer wilt leren over Spanje, over de cultuur, de geschiedenis, de gastronomie, de monumenten, achtergrondverhalen, het even in Spanje, mooie foto’s of video’s over Spanje wilt bekijken, etc. Het is op WikiSpanje ook mogelijk een eigen verhaal te plaatsen door deze op te sturen naar de redactie die dan bekijkt of het interessant genoeg is voor WikiSpanje. Bekijk WikiSpanje via DEZE LINK.

Ga naar de inhoud