Hoe kun je toegangskaarten bemachtigen voor de concerten van Paul McCartney in Madrid

Hoe kun je oegangskaarten bemachtigen voor de concerten van Paul McCartney in Madrid
Beeld: PaulMcCartney.com / web

Hoe kun je toegangskaarten bemachtigen voor de concerten van Paul McCartney in Madrid

Het is een droom die voor veel muziekliefhebbers werkelijkheid wordt: de legendarische Paul McCartney komt terug naar Spanje voor een reeks concerten! Na acht jaar afwezigheid bereidt het voormalige The Beatles-lid zich voor om de Madrileense podia opnieuw te betreden met zijn “Got Back Tour”. Dit is een onmisbare kans om een van de grootste artiesten aller tijden live te zien optreden. In dit artikel geven we je alle details over hoe je kaarten kunt bemachtigen.

Paul McCartney is een van de invloedrijkste singer-songwriters van onze tijd. Als lid van de legendarische band The Beatles schreef hij enkele van de meest iconische nummers aller tijden, zoals “Hey Jude”, “Let It Be” en “Yesterday”. Na het uiteenvallen van de band zette hij een indrukwekkende solocarrière voort, met talloze hits en succesvolle albums.

McCartney’s bijdrage aan de muziekwereld is van onschatbare waarde. Zijn composities, die gekenmerkt worden door melodieuze melodieën en diepe, emotionele teksten, hebben generaties fans geïnspireerd en geraakt. Van psychedelische rock tot ballades en alles daartussenin, McCartney’s oeuvre omvat een breed scala aan stijlen en genres.

Ondanks zijn respectabele leeftijd van 81 jaar, blijft McCartney een energieke en charismatische live-performer. Zijn concerten zijn een viering van zijn rijke erfgoed, waarbij hij klassiekers uit zijn Beatles-dagen afwisselt met solo-hits en nieuw materiaal. Het is een ervaring die geen enkele muziekliefhebber mag missen.

De ticketverkoop voor de concerten van Paul McCartney in Madrid is een race tegen de klok. Voor degenen die geregistreerd zijn op de officiële website van de artiest, PaulMcCartney.com, begint de voorverkoop op dinsdag 18 juni om 10:00 uur. Toegangscodes zijn vereist voor deze voorverkoop.

Santander SMusic klanten krijgen ook de kans om eerder kaarten te bemachtigen, met een exclusieve voorverkoop die loopt van woensdag 19 juni om 10:00 uur tot vrijdag 21 juni om 08:00 uur.

Voor iedereen die deze voorverkopen mist, opent de algemene verkoop op vrijdag 21 juni om 10:00 uur. Wees er snel bij, want de kaarten zullen ongetwijfeld snel de deur uit vliegen.

Paul McCartney zal optreden in het Wizink Center in Madrid op 9 en 10 december 2024. Dit is een van de meest gerenommeerde concertzalen van Spanje, met een capaciteit van meer dan 15.000 toeschouwers. De laatste keer dat McCartney in Madrid optrad, was in 2016 in het Vicente Calderón-stadion, waar hij beloofde terug te keren.

Naast de shows in Madrid, zal McCartney ook optreden in La Défense Arena in Parijs op 4 en 5 december, in de Co-Op Live in Manchester op 14 en 15 december, en in de O2 Arena in Londen op 18 en 19 december.

De “Got Back Tour” van McCartney startte in 2022 in de Verenigde Staten en bracht hem vervolgens naar verschillende landen, waaronder Australië, Mexico en Brazilië. In 2023 trad hij op tijdens het iconische Glastonbury Festival in het Verenigd Koninkrijk.

Dit jaar zal de tour verder gaan door Zuid-Amerika, met shows in Montevideo, Buenos Aires, Santiago de Chile, Córdoba (Argentinië) en Lima, voordat McCartney terugkeert naar Europa voor zijn langverwachte optredens in Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Ga naar de inhoud