Nieuwe moderne Spaanse mobile home en prefabwoning KEU vanaf 45.000 euro

Nieuwe moderne Spaanse mobile home en prefabwoning KEU vanaf 45.000 euro
Beeld: KEU.es /web

Nieuwe moderne Spaanse mobile home en prefabwoning KEU vanaf 45.000 euro

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – We schrijven regelmatig over prefabwoningen en tiny houses in Spanje want er is veel vraag naar. Dit soort huizen is steeds populairder aan het worden als tweede vakantiewoning of als eerste woning of als extra in de tuin. Voor de prijzen hoef je het soms niet te laten, zoals het model KEU dat in Spanje geproduceerd wordt en in vier modellen besteld kan worden vanaf 45.000 euro. (zie foto’s onderaan dit artikel)

In het geval van KEU wordt gesproken over een ‘mobile home’ van geprefabriceerde stalen capsules die geïnstalleerd worden op vierwielige assen en voorzien zijn van alle luxe. KEU is zeker niet een doorsnee mobile home maar de moderne versie daarvan. KEU is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is uitgerust met de nieuwste technologie en efficiënte materialen. KEU is daarnaast volledig uitgerust en klaar om te worden geïnstalleerd binnen een periode van maximaal twee uur op het meest ongunstige terrein. 

Er zijn vier modellen, te weten Spring, Summer, Autumn en Winter edition. Deze zijn daarna weer onderverdeeld in verschillende types met verschillende prijzen die weer afhankelijk zijn van de vierkante meter. De goedkoopste is de KEU Pocket van 19 m2 vanaf 45.000 euro (ex BTW) en de duurste is de 37 m2 grote versie vanaf 60.000 euro (ex BTW). Wat alle modellen en versies gemeen hebben is de moderne uitstraling en de opvallende glazen ‘mirador’ aan een zijkant en een grote plantenbak aan de andere kant. 

Wat is het verschil tussen de modellen? In feite de afwerking. Zo is de Spring versie wit met beige, is de Summer versie wit met hout, is de Autumn versie wit met grijs en is de Winter versie donker gekleurd. Alle modellen en versies hebben standaard een gemeubileerde keuken, een slaapkamer (tweepersoons slaapbank), een volledige badkamer, een geïntegreerd audio-, licht en klimaatsysteem en een smart home systeem. De installatie en het transport zijn ook inbegrepen bij de prijs.

Het is en blijft een mobile home op wielen dus deze mobiele prefab woning kan makkelijk verplaatst worden. Het is echter wel een interessante en moderne versie van een mobile home wat zeker de moeite waard is om eens verder te ontdekken. Meer informatie kun je vragen op DEZE website.

prefab1
Heb jij onze artikelen over prefab woningen en tiny huizen in Spanje al gelezen?
Wij schrijven regelmatig over de populaire prefab woningen en tiny huizen die soms al vanaf 9.000 euro te koop zijn maar om een duidelijk overzicht te hebben plaatsen we de laatste tien artikelen op een rij.
icoon2022www.spanjevandaag.com

Noot van de redactie: dit artikel is niet gesponsord en is alleen informatief geschreven.

Ga naar de inhoud