Tagomago, het exclusieve eiland bij Ibiza voor 20.000 euro per nacht

YouTube
Beeld: YouTube

Tagomago, het exclusieve eiland bij Ibiza voor 20.000 euro per nacht

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Wil je naar Ibiza maar wil je niet een gewone hotelkamer en heb je wat geld te besteden, denk dan eens na over een verblijf op het eiland Tagomago. Op dit eiland van 1.525 meter lang en 113 meter breed staat slechts één woning die verhuurd wordt aan degene die het betalen kan. Huurprijs is 20.000 euro per nacht.

Recent werden er twee eilanden gekocht, het eiland s’Espalmador door Belgen bij Formentera en het eiland Isla de Colon voor de kust van Menorca door een Amerikaan/Cubaan. Dit zijn echter niet de enige privé eilanden aangezien de Duitser Matthias Kühn al een hele tijd geleden het eiland Tagomago heeft gekocht. Dit eiland is gelegen naast Sa Conillera en Es Vedrá en slechts 900 meter van het eiland Ibiza.

Op het kleine eiland bevinden zich slechts drie gebouwen waarvan een woning, een beach-club en een vuurtoren. In de woning zijn vijf slaapkamers die elk een spa, badkamer en enorme ramen hebben om zo te kunnen genieten van het uitzicht vanaf het privé eiland. Bekijk HIER de foto’s van de luxe woning.

Mocht je ooit kiezen voor een verblijf op dit luxe eiland dan kun je als een vip op vakantie gaan en bekendheden zoals Gareth Bale (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus), Liz Hurley (actrice) en de zanger Justin Timberlake nadoen.

Het eiland is uiteraard alleen te bereiken via een boot over het water of door de lucht met een helikopter. Hierdoor is het eiland dus de ideale plaats om van privacy te genieten.

Bekijk hier de website van het privé eiland.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.