skip to Main Content
Tagomago, het exclusieve eiland bij Ibiza voor 20.000 euro per nacht
Kühn & Partner

Tagomago, het exclusieve eiland bij Ibiza voor 20.000 euro per nacht

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Tagomago, het eiland bij Ibiza: 20.000 euro per nacht

Kühn & Partner

IBIZA – Wil je naar Ibiza maar wil je niet een gewone hotelkamer en heb je wat geld te besteden, denk dan eens na over een verblijf op het eiland Tagomago. Op dit eiland van 1.525 meter lang en 113 meter breed staat slechts één woning die verhuurd wordt aan degene die het betalen kan. Huurprijs is 20.000 euro per nacht.

Recent werden er twee eilanden gekocht, het eiland s’Espalmador door Belgen bij Formentera en het eiland Isla de Colon voor de kust van Menorca door een Amerikaan/Cubaan. Dit zijn echter niet de enige privé eilanden aangezien de Duitser Matthias Kühn al een hele tijd geleden het eiland Tagomago heeft gekocht. Dit eiland is gelegen naast Sa Conillera en Es Vedrá en slechts 900 meter van het eiland Ibiza.

Op het kleine eiland bevinden zich slechts drie gebouwen waarvan een woning, een beach-club en een vuurtoren. In de woning zijn vijf slaapkamers die elk een spa, badkamer en enorme ramen hebben om zo te kunnen genieten van het uitzicht vanaf het privé eiland. Bekijk HIER de foto’s van de luxe woning.

Mocht je ooit kiezen voor een verblijf op dit luxe eiland dan kun je als een vip op vakantie gaan en bekendheden zoals Gareth Bale (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus), Liz Hurley (actrice) en de zanger Justin Timberlake nadoen.

Het eiland is uiteraard alleen te bereiken via een boot over het water of door de lucht met een helikopter. Hierdoor is het eiland dus de ideale plaats om van privacy te genieten.

Bekijk hier de website van het privé eiland.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
  1. Alle stranden in Spanje zijn van COSTAS, iedereen kan daar gebruik van maken, vaak via bergen, rotsen of via een boot.
    Maar de wet geeft aan dat alles na 100 meter prive kan zijn.
    Dus ook op dit eiland kan je gewoon op het strand liggen,

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by