Tagomago, het exclusieve eiland bij Ibiza voor 20.000 euro per nacht

YouTube
Beeld: YouTube

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

IBIZA – Wil je naar Ibiza maar wil je niet een gewone hotelkamer en heb je wat geld te besteden, denk dan eens na over een verblijf op het eiland Tagomago. Op dit eiland van 1.525 meter lang en 113 meter breed staat slechts één woning die verhuurd wordt aan degene die het betalen kan. Huurprijs is 20.000 euro per nacht.

Recent werden er twee eilanden gekocht, het eiland s’Espalmador door Belgen bij Formentera en het eiland Isla de Colon voor de kust van Menorca door een Amerikaan/Cubaan. Dit zijn echter niet de enige privé eilanden aangezien de Duitser Matthias Kühn al een hele tijd geleden het eiland Tagomago heeft gekocht. Dit eiland is gelegen naast Sa Conillera en Es Vedrá en slechts 900 meter van het eiland Ibiza.

Op het kleine eiland bevinden zich slechts drie gebouwen waarvan een woning, een beach-club en een vuurtoren. In de woning zijn vijf slaapkamers die elk een spa, badkamer en enorme ramen hebben om zo te kunnen genieten van het uitzicht vanaf het privé eiland. Bekijk HIER de foto’s van de luxe woning.

Mocht je ooit kiezen voor een verblijf op dit luxe eiland dan kun je als een vip op vakantie gaan en bekendheden zoals Gareth Bale (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus), Liz Hurley (actrice) en de zanger Justin Timberlake nadoen.

Het eiland is uiteraard alleen te bereiken via een boot over het water of door de lucht met een helikopter. Hierdoor is het eiland dus de ideale plaats om van privacy te genieten.

Bekijk hier de website van het privé eiland.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Alle stranden in Spanje zijn van COSTAS, iedereen kan daar gebruik van maken, vaak via bergen, rotsen of via een boot.
Maar de wet geeft aan dat alles na 100 meter prive kan zijn.
Dus ook op dit eiland kan je gewoon op het strand liggen,

de anonieme reactie is van mij.

Maar met een zeilbootje, speedboat of luchtbed 🙂 kun je gewoon op het strand komen en gaan zonnen! Toch?

Is prive eigendom. Jij hebt toch ook niet graag dat er zomaar iemand in jouw tuin komt?

Wist ik niet. Hoe zat het dan met dat privestrand van wijlen Boudewijn?

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.