skip to Main Content
Ryanair vliegtuig mag niet landen in Reus vanwege een vos
Diari de Tarragona

Ryanair vliegtuig mag niet landen in Reus vanwege een vos

TARRAGONA – Een Ryanair vliegtuig afkomstig uit Dublin mocht niet landen op het vliegveld Reus aan de Costa Dorada. De reden was een vos die op de landingsbaan liep. Het vliegtuig heeft met 150 passagiers aan boord bijna een uur moeten rondvliegen.

Toen de vlucht van Ryanair tussen Dublin en Reus op het moment stond om te landen op het vliegveld van de Costa Dorada, kregen de piloten opdracht om te wachten. 

De reden voor het landingsverbod was de aanwezigheid van een loslopende vos (zorro) op de enige landingsbaan van het vliegveld. Dat was uiteraard een gevaar en dus mocht het vliegtuig pas landen toen de vos weggejaagd was.

Dat wegjagen bleek nog niet zo makkelijk want het Ryanair vliegtuig heeft uiteindelijk bijna een uur rond moeten vliegen en verschillende bochten moeten maken voordat de Boeing 737 kon landen.

De technische medewerkers van een kapot vliegtuig merkten op dat er een vos op de landingsbaan liep. Meteen begon men met het veiligheidsprotocol waardoor er geen vliegtuigen mochten vertrekken en landen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken