Romantische zaterdagavond in de mooiste Spaanse dorpen

Romantische zaterdagavond in de mooiste Spaanse dorpen
Beeld: Mojacar romantisch 2019

Romantische zaterdagavond in de mooiste Spaanse dorpen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De vereniging van Spanje’s mooiste dorpen laat ondanks de corona-crisis en de genomen corona-maatregelen in de mooiste dorpen van Spanje toch de vierde ‘Noche Romántica’ doorgaan. Het gaat om een jaarlijks terugkerend evenement, dit jaar op zaterdagavond 19 september, dat plaatsvindt in ‘Los Pueblos Más Bonitos de España

Sinds 2011 heeft de stichting ‘Los pueblos más bonitos de España’ ofwel de stichting ‘de mooiste dorpen van Spanje’ op haar website en in de eigen toeristengids de mooiste dorpen van Spanje verzameld. Vanaf 1 januari dit jaar zijn er 15 nieuwe mooie dorpen bijgekomen waardoor er nu 94 op de lijst staan.

Dit jaar vindt de IV editie plaats van de ‘Noche Romántica ’ ofwel de Romantische Avond waarbij alles in het teken staat van de romantiek, liefde en zoenen/kussen. Tijdens de eerste drie edities werd aan de romantische mensen gevraagd om middernacht op alle pleinen van de deelnemende mooiste dorpen te zoenen of kussen.

Dit jaar zal het vanwege de corona-crisis, de anderhalve meter social distance en verplichte mondkapjes, beide niet echt bevorderlijk voor het zoenen/kussen, allemaal anders zijn. Ondanks het coronavirus wil de stichting toch wat vreugde in deze moeilijke tijd brengen door de Romantische Avond, weliswaar op een andere manier, toch door te laten gaan.

In plaats van alle romantische mensen naar de pleinen van de mooiste dorpen te laten komen, heeft de stichting aan de mensen gevraagd om korte video’s waarop de liefde te zien is voor een partner, een familielid, vrienden of zelfs huisdieren, maakt niet uit wie of wat als het maar romantisch is en/of bol staat van de liefde. 

De leukste video’s worden dan verwerkt in een compilatie van romantische stelletjes. Deze video wordt op alle pleinen van de deelnemende mooiste dorpen en tegelijkertijd ook op de sociale media netwerken getoond. HIER is een lijst te zien van de dorpen die meedoen dit jaar.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.