Vluchten vliegveld Reus-Costa Dorada zomer 2020

Vluchten vliegveld Reus-Costa Dorada zomer 2020
Beeld: Diari de Tarragona

Vluchten vliegveld Reus-Costa Dorada zomer 2020

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het vliegveld van Reus aan de Costa Dorada (ook bekend als Barcelona-Reus of Reus-Costa Dorada) staat er nagenoeg verlaten bij gedurende de wintermaanden. Er zijn praktisch geen vluchten en de verbindingen naar Eindhoven of Brussel-Charleroi zijn al enkele jaren geleden geschorst tijdens de wintermaanden. Ryanair zal in de zomer van 2020 weer aanwezig zijn maar Transavia komt niet meer terug.

Volgens de regionale krant komt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia na twee zomers niet meer terug naar het vliegveld van Reus waardoor er geen verbinding meer is met Amsterdam-Schiphol gedurende de zomermaanden 2020.

Ryanair is wel weer van de partij met veel vluchten naar Engeland, Schotland, Ierland, Duitsland en ook naar België. De vluchten naar het Brussel-Charleroi vliegveld eindigen deze zomer op 26 oktober waarna er volgens de website van Ryanair weer vanaf 31 maart 2020 gevlogen kan worden naar Brussel-Charleroi. Deze vinden daarna plaats op de dinsdag, donderdag en zaterdag.

Ook voor de Ryanair vluchten van Barcelona-Reus naar Eindhoven geldt dat de laatste vlucht voor deze zomer op zaterdag 26 oktober zal plaatsvinden waarna de eerstvolgende vlucht weer gereserveerd kan worden voor zondag 29 maart. Er zullen daarna vluchten zijn op zaterdag, zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Transavia heeft de afgelopen twee jaar een verbinding gerealiseerd tussen Barcelona-reus en Amsterdam-Schiphol maar de Nederlandse maatschappij komt in de zomer van 2020 niet meer terug en zal de aandacht meer vestigen op de vluchten naar het vliegveld van Barcelona-El Prat. 

LET OP: Dit is informatie die gehaald is uit de regionale krant Diari de Tarragona en door te kijken naar de website van Ryanair waarop de data staan waarop stoelen gereserveerd kunnen worden. Het is altijd mogelijk dat de routes en vliegdagen kunnen wijzigen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.