Concerten Marc Anthony in o.a. Valencia, Fuengirola, Madrid en Barcelona

Oeps ... foto ontbreekt!

Concerten Marc Anthony in o.a. Valencia, Fuengirola, Madrid en Barcelona

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Puerto Ricaanse zanger Marc Anthony komt voor acht concerten in juni 2020 naar Spanje. De Latin en Salsa zingende muzikant die ooit zeven jaar getrouwd was met Jennifer Lopez zal optredens geven in o.a. Valencia, Murcia, Barcelona, Madrid, Sevilla en Fuengirola.

Niet iedereen is bekend met de muziek van Marc Anthony maar in Spanje en Zuid Amerika is het een grote megaster. De laatste keer dat de zanger in Spanje was is alweer drie jaar geleden toen hij met de ‘Vive mi vida’ tour in juni 2016 o.a. naar Benidorm, A Coruña en Barcelona kwam.

In juni 2020 staan voorlopig acht shows op het programma tijdens de ‘Opus’ tour, de naam van het gelijknamige album, het eerste in zes jaar. Op 12 juni treedt Marc Anthony op in Marina Sur in Valencia gevolgd door een optreden op 13 juni in La Fica in Murcia.

Op 16 juni zal de zanger op het podium staan in de IFEMA in Madrid gevolgd door een optreden in het Estadio del Espanyol in Barcelona op 18 juni en daarna 20 juni in het Estadio Carlos Tartiere in Oviedo.

Daarna volgen nog drie optredens, te weten op 21 juni in Monte do Gozo in Santiago de Compostela, op 25 juni in Estadio Olimpico in Sevilla en 26 juni in het Marenostrum in Fuengirola (Málaga).

De entreekaarten gaan vanaf 20 december in de verkoop via de in Spanje bekende verkoopkanalen.

Ga naar de inhoud