Search
menu
Search

ANWB Campings 2022: Camping & Resort Sangulí Salou en Tamarit Beach Resort aan de Costa Dorada

ANWB Campings 2022: Camping & Resort Sangulí Salou en Tamarit Beach Resort aan de Costa Dorada
Beeld: Camping & Resort Sangulí Salou

ANWB Campings 2022: Camping & Resort Sangulí Salou en Tamarit Beach Resort aan de Costa Dorada

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Camping & Resort Sangulí Salou aan de Costa Dorada heeft de ANWB 2022 publieksprijs gewonnen in de categorie Fijnste gezinscamping. Tijdens de 2021 editie was het de beurt aan Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava en het jaar daarvoor in 2020 Camping Playa Montroig aan de Spaanse Costa Dorada. In Nederland kreeg het Vakantiepark Beerze Bulten in Beerze de titel in dezelfde categorie.

Elk jaar kunnen de ANWB-leden stemmen op de beste campings in Nederland en in het buitenland en steevast elk jaar valt een Spaanse camping in de prijzen. Er zijn vier categorieën: beste kleine camping; fijnste gezinscamping; meest gewaardeerde huuraccommodatie; mooiste charmecamping.

Bij de 2022-verkiezing stonden er in de categorie Fijnste gezinscamping twee Spaanse nominaties op de lijst, de winnaar van 2021 Camping Emporda in L’Estartit aan de Costa Brava en de winnaar van 2022 Camping & Resort Sangulí Salou aan de Costa Dorada. Als derde stond Camping Les Coudoulets in Pradons in Frankrijk op de lijst bij fijnste buitenlandse (over de grens) gezinscamping

Uiteindelijk wist Camping & Resort Sangulí Salou aan de Costa Dorada de prijs te winnen voor Fijnste Buitenlandse familiecamping 2022, een prijs die in 2021 nog naar de Costa Brava ging naar Camping Emporda in L’Estartit die dus dit jaar als tweede eindigde. Camping & Resort Sangulí Salou heeft in 2022 niet alleen de ANWB-prijs binnen weten te slepen maar ook de Duitse ADAC Superplatz-prijs. 

Camping Sanguli

Gezinscamping is een heel breed begrip bij Camping & Resort Sangulí Salou, hier is zelfs een hondenspeelplaats met zwembad. Voor kinderen zijn er zwembaden, speeltuinen en een Afrika-themapark. Genoeg te relaxen, voor jong en oud. Ontwaken in de afrikaanse savanne, op een polynesisch eiland, in een Caribisch dorp of aan de kust van de Middellandse Zee. Logeren in Camping & Resort Sangulí Salou is alsof je een reis maakt door authentieke en verre landen. De kwaliteit en het comfort staan garant in een omgeving die je keer op keer uitnodigt tot dromen, zo meldt de Nederlandstalige website.

Tamarit Beach Resort

Naast Camping & Resort Sangulí Salou is er nog een Spaanse camping die een ANWB-prijs heeft gewonnen in de categorie Meest gewaardeerde huuraccommodatie in het buitenland. Het gaat om Tamarit Beach Resort in de kleine kustplaats Tamarit (bij het kasteel) aan de Costa Dorada in de provincie Tarragona. De ANWB schrijft over deze camping: Zo’n leuke ligging, je vergeet dat je op een camping bent. Logeren doe je in het groen, in een van de luxe bungalows, die allemaal een frisse beachy look hebben. Bekijk de Nederlandstalige website van Tamarit Beach Resort die dit jaar overigens 60 jaar bestaat.

Ga naar de inhoud