Kaarten tot 19 juni voor de Caminito del Rey in Málaga in de verkoop

Kaarten tot 19 juni voor de Caminito del Rey in Málaga in de verkoop
Beeld: Canva

Kaarten tot 19 juni voor de Caminito del Rey in Málaga in de verkoop

MÁLAGA – Sinds maandag 17 januari zijn er weer entreekaarten voor het wandelpad Caminito del Rey tussen Ardales en Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om kaarten tot 19 juni die per stuk zoals gebruikelijk 10 euro kosten. Wees er snel bij want de entreekaarten zijn erg populair en er mogen maar 1.100 wandelaars per dag over het oude koningspad lopen.

Via de website caminitodelrey.info is het mogelijk om kaarten voor de Caminito del Rey te reserveren voor de periode 26 februari tot 19 juni 2022. De beheerder van het wandelpad is, na een gerechtelijke uitspraak, sinds december 2021 veranderd en er zijn werkzaamheden en veranderingen aangebracht, zo meldt UTE Sando-Salzillo-Mundo die daar 2,2 miljoen euro aan uit heeft gegeven. Dit bedrijf zal ook verantwoordelijk zijn voor de nieuwe parkeerplaatsen en het bezoekerscentrum dat binnenkort (eindelijk) geopend moet worden.

De kaartverkoop is gestart via DEZE WEBSITE en hebben dezelfde prijs als altijd, 10 euro per persoon en als je met gids (Spaans en/of Engels) wilt 18 euro per persoon. De Caminito del Rey is elke dinsdag tot en met zondag tussen 9.00 en 15.30 uur te bezoeken en bewandelen, dat wordt 17.30 uur wanneer er meer daglicht is. Als uitzondering vanwege de feestdagen is de wandeling op 28 februari, 11 april en 2 mei ook op maandag te maken. Dagelijks mogen er 1.100 wandelaars de Caminito del Rey lopen.

UNESCO

Ben je fan van de Caminito del Rey of wil je de Caminito steunen dan kan dat door de hashtag #CaminitoDelReyUnesco te delen op jouw social media want de Caminito del Rey wil op de UNESCO Werelderfgoedlijst komen te staan. DOE OOK MEE en steun de Caminito del Rey! (bekijk de video waarom)

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.