La Palma biedt waardebonnen van 250 euro aan om toerisme te promoten

La Palma biedt waardebonnen van 250 euro aan om toerisme te promoten
Beeld: Canva

La Palma biedt waardebonnen van 250 euro aan om toerisme te promoten

SANTA CRUZ – Bijzonder nieuws van op het Canarische Eiland La Palma. Om het toerisme weer op gang te krijgen na de moeilijke maanden van de pandemie en de uitbarsting van de vulkaan Cumbre Vieja, biedt het eiland waardebonnen aan voor mensen die er op reis willen gaan. In totaal zullen zo een 20.000 personen kunnen genieten van een bon die te winnen valt via een wedstrijd.

Na 95 bange dagen hield de Cumbre Vieja twee maanden geleden eindelijk op met uitbarsten. Het eiland werd bedekt onder lava en een dikke laag as. In totaal viel die as over maar liefst 1.190 hectare land. Om de schade van die uitbarsting enigszins te herstellen, lanceert men nu het plan ‘La Palma Renace’ (La Palma wordt herboren). Een van de maatregelen uit dat plan zijn toeristische waardebonnen voor mensen die resideren in Spanje. Hoe kan men aan de wedstrijd deelnemen?

Mensen die ouder zijn dan 18 jaar en resident zijn in Spanje kunnen zich eerst HIER inschrijven op de officiële website van de loting. Dat kan tussen 15 februari en 1 september 2022.

1. Elke eerste woensdag van de maand vindt een loting plaats in het bijzijn van een notaris. De eerste loting is op 2 Maart. Dan zullen al 4.500 bonnen worden uitgereikt.

2. Gedurende de 24 uur na de loting worden de winnaars via Email verwittigd. Online zullen de resultaten ook te zien zijn.

De winnaars krijgen vier maanden de tijd om de waardebon te gebruiken. Wie zich inschrijft neemt automatisch deel aan alle lotingen. Men hoeft zich dus niet meer dan 1 keer in te schrijven.

In totaal worden 20.000 bonnen verloot. De winnaars krijgen de 250 euro op een prepaid kaartje dat kan gebruikt worden in alle bedrijven van La Palma die bij het Toeristisch Register ingeschreven zijn. Het gaat dan om hotels, restaurants en toeristische bedrijven.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.