Nieuw boek: NEGRA en de avonturen van een hippie op Ibiza

Nieuw boek: NEGRA en de avonturen van een hippie op Ibiza
Beeld: Negra boek

Nieuw boek: NEGRA en de avonturen van een hippie op Ibiza

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Guenter is een geboren verhalenverteller. Zijn ezel Negra, hond Baba, de bevlogen Ibicencos en de hulpvaardige Afrikanen geven je soms wijze levenslessen, maar zijn luchtige vertelwijze maakt dit boekje tot een feel-good van begin tot eind.

Het boek NEGRA neemt je mee op reis naar het vroegere Ibiza en Afrika door middel van korte verhaaltjes. Het boek is speciaal leuk om te lezen voor iedereen die van reizen houdt en nieuwsgierig is naar het leven van een vroegere hippie.

Een combinatie van het lonkende avontuur, toeval en het noodlot brachten de Duitse Guenter naar plekken als Afrika en Ibiza. Soms zonder een cent op zak, dan weer met genoeg geld om een huisje te bouwen, om vervolgens alles kwijt te raken en weer opnieuw te beginnen. 

Inmiddels vaart Guenter met een oude vissersboot langs de kust van Ibiza om toeristen te laten genieten van de schoonheid van het eiland. Maar tijdens de corona-­crisis zat hij per ongeluk in quarantaine in Marokko. Dit boek is dan ook grotendeels geschreven op zijn telefoon.

NEGRA en de avonturen van een hippie op Ibiza is een feel-good boek dat lekker leest en leuk is om cadeau te geven. Je kunt het rechtstreeks op de eigen WEBSITE aanschaffen voor slechts 15 euro. KLIK HIER voor meer informatie.

Titel: Negra – avonturen van een hippie
ISBN: 9789464024012
Druk: Printadvise
Augustus 2020, eerste druk
Auteur: Guenter Lansink
Met tekeningen van Miro Nieuwenhuis
www.negra-ibiza.com

Ga naar de inhoud