Na Netflix komt ook NLZiet met een prijsverhoging van abonnement

Na Netflix komt ook NLZiet met een prijsverhoging van abonnement
Beeld: Redactie

Na Netflix komt ook NLZiet met een prijsverhoging van abonnement

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Geheel onverwacht hebben de abonnees van de in Spanje populaire dienst NLZiet een e-mail ontvangen waarin vermeld wordt dat het maandelijkse abonneegeld verhoogd wordt. Er komt vanaf nu één euro extra bij waardoor het standaard pakket nu 8,95 euro kost. Heb je een abonnement op het Extra-pakket met meer zenders, dan kost dat nu 10,95 euro per maand. 

Het maandelijkse abonneegeld op NLZiet is met één euro verhoogd van 7,95 naar 8,95 euro per maand. Er kan vanaf nu echter ook gekozen worden voor een jaarabonnement dat 95,40 euro kost voor een standaard-pakket wat omgerekend 7,95 euro is, de oude maandprijs dus.

Het Extra-pakket is ook één euro duurder geworden en kost vanaf nu niet meer 9,95 maar 10,95 euro per maand. Ook bij dit pakket kun je kiezen voor het nieuwe jaarabonnement wat dan 119,40 euro is waarbij de oude maandprijs van 9,95 euro wordt aangehouden.

Je kunt vanaf nu dus kiezen voor een maandelijkse betaling die in beide pakketten dus één euro duurder is geworden. Maar je kunt ook de oude maandprijs aanhouden als je kiest voor de eenmalige betaling van het jaarabonnement. Nadeel daarbij is dus wel dat je het volledige bedrag vooruit moet betalen en je dus ook pas na een jaar je abonnement kunt opzeggen.

NLZiet is een Nederlands streamingplatform voor televisieprogramma’s. Het biedt toegang tot een breed scala aan programma’s van de drie grote Nederlandse publieke omroepen (NPO), commerciële zenders zoals RTL en SBS, en enkele kleinere zenders. Gebruikers kunnen de programma’s terugkijken, live tv kijken en sommige programma’s vooruit bekijken. NLziet biedt ook de mogelijkheid om programma’s te downloaden en offline te bekijken. Het platform is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en smart tv’s.

Ga naar de inhoud