Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Alta Mar’

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Alta Mar’
Beeld: Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Alta Mar’

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Voor de Netflix kijkers die de Spaanse serie ‘Gran Hotel’ en ‘Velvet’ geweldig vinden en niet genoeg kunnen krijgen van Spaanse televisieseries, kan men vanaf 24 mei bij Netflix terecht voor de nieuwe thrillerserie ‘Alta Mar’. De serie speelt zich af in de jaren 40 waar op een schip diverse moorden plaatsvinden.

De makers van de populaire serie ‘Gran Hotel’ zijn ook verantwoordelijk voor de nieuwe Netflix drama en thriller serie ‘Alta Mar’. De serie speelt zich af op het schip Barbara de Braganza die van Spanje naar Brazilië vaart. De hoofdrolspelers van deze spannende serie reizen naar Zuid-Amerika om een betere toekomst op te bouwen maar tijdens de reis gebeurt er van alles.

Twee hoofdrolspelers zijn de zussen Eva en Carolina die weliswaar vanwege hun verschijning opvallen op het schip maar tegelijkertijd veel geheimen hebben. Tijdens de overtocht van Spanje naar Brazilië vinden er diverse mysterieuze sterfgevallen plaats zoals die van een passagier die niet op de lijst staat.

Het eerste seizoen van Alta Mar bestaat uit acht afleveringen die allemaal vanaf 24 mei wereldwijd te zien zijn op Netflix. In principe staat er al een tweede seizoen gepland waarbij het totaal aantal afleveringen op 16 zal komen. Alta Mar is de vierde Spaanse serie die door Netflix in Spanje geproduceerd is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.