skip to Main Content
Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Alta Mar’
Netflix

Nieuwe Spaanse Netflix thrillerserie ‘Alta Mar’

MADRID – Voor de Netflix kijkers die de Spaanse serie ‘Gran Hotel’ en ‘Velvet’ geweldig vinden en niet genoeg kunnen krijgen van Spaanse televisieseries, kan men vanaf 24 mei bij Netflix terecht voor de nieuwe thrillerserie ‘Alta Mar’. De serie speelt zich af in de jaren 40 waar op een schip diverse moorden plaatsvinden.

De makers van de populaire serie ‘Gran Hotel’ zijn ook verantwoordelijk voor de nieuwe Netflix drama en thriller serie ‘Alta Mar’. De serie speelt zich af op het schip Barbara de Braganza die van Spanje naar Brazilië vaart. De hoofdrolspelers van deze spannende serie reizen naar Zuid-Amerika om een betere toekomst op te bouwen maar tijdens de reis gebeurt er van alles.

Twee hoofdrolspelers zijn de zussen Eva en Carolina die weliswaar vanwege hun verschijning opvallen op het schip maar tegelijkertijd veel geheimen hebben. Tijdens de overtocht van Spanje naar Brazilië vinden er diverse mysterieuze sterfgevallen plaats zoals die van een passagier die niet op de lijst staat.

Het eerste seizoen van Alta Mar bestaat uit acht afleveringen die allemaal vanaf 24 mei wereldwijd te zien zijn op Netflix. In principe staat er al een tweede seizoen gepland waarbij het totaal aantal afleveringen op 16 zal komen. Alta Mar is de vierde Spaanse serie die door Netflix in Spanje geproduceerd is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Al twee afleveringen gezien, onder indruk. Inderdaad is serie voor de liefhebbers
    van de soepdetectives, maar is kleurrijker en frisser dan de Midzomers murders die al jaren ons zijn aangeboden. Spaanse temperament en nieuwe gezichten maken serie zeer aantrekkelijk.

  2. Weer zo´n serie die zich in het verleden afspeeld Spanje heeft er daar al overkill van. Zou Spanje sieren een goede serie van deze tijd te maken of zelfs 1 die in de toekomst kijkt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken