Search
menu
Search

Dochter van Mick Jagger op Ibiza gearresteerd voor slaan van agent

Dochter van Mick Jagger op Ibiza gearresteerd voor slaan van agent
Beeld: @JadeJagger / twitter

Dochter van Mick Jagger op Ibiza gearresteerd voor slaan van agent

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De sieradenontwerpster Jade Jagger, dochter van Rolling Stones-zanger Mick Jagger, werd woensdagavond gearresteerd nadat ze op Ibiza in confrontatie kwam met verschillende politieagenten. Jagger viel de agenten aan, sloeg en beledigde hen, nadat haar metgezel hen had aangevallen toen ze hem probeerden vast te houden vanwege een ruzie in een restaurant in de omgeving, waarin hij medewerkers en klanten aanviel.

De 51-jarige ontwerpster heeft de nacht doorgebracht in de politiecellen van het Politiebureau in Ibiza en moet vrijdag voor de rechter verschijnen. Het incident vond plaats rond 21 uur op woensdagavond. Jagger en haar metgezel waren aan het dineren in een restaurant in het centrum toen de man agressief gedrag vertoonde tegenover het personeel omdat ze weigerden hem meer alcoholische dranken te serveren.

De man, die ‘buiten controle’ was, werd gevraagd om het etablissement te verlaten, en vanaf dat moment ging de politie, die een oproep had ontvangen om ter plaatse te komen, naar hem op zoek. Hij vertoonde agressief gedrag en werd uitgenodigd om het pand te verlaten, waarna de politie, na een melding te hebben ontvangen, naar hem op zoek ging.

Toen de agenten de man vonden, verzette hij zich tegen zijn arrestatie, duwde hij hen weg en beledigde hij hen. Op dat moment kwam Jade Jagger tevoorschijn uit een nabijgelegen portiek en stond ze tegenover de politie, waarbij ze zelfs een agente krabde. Verschillende agenten moesten medische hulp krijgen van een ambulance vanwege de ernst van de klappen. Zowel Jagger als de man worden beschuldigd van een misdrijf tegen het gezag.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?