Sinaasappelsap 15 en een cola 6,50 euro in Palma op Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Sinaasappelsap 15 en een cola 6,50 euro in Palma op Mallorca

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Vol ongeloof wordt er al dagen gereageerd op de bevindingen van een klant van de bar Eloisa Tapas & Copas in de stad Palma op het Balearen eiland Mallorca. De bewuste klant heeft op internet een foto van het kassabonnetje van wat zij moest betalen voor een glas verse jus d’orange en een cola gedeeld. In totaal was dat 21,50 euro.

De bar Eloisa Tapas & Copas is in een paar dagen beroemd geworden in Spanje en nu ook internationaal nadat een klant van deze horecagelegenheid die gevestigd is in de Plaza Porta Pintada, naast de Plaza de España in de stad Palma een foto plaatste van haar overdreven kassabon.

De klant moest voor een verse Zumo (natural) de naranja (verse jus) 15 euro betalen en voor een Coca Cola 6,50 euro met een totaal van 21,50 euro. Direct na de publicatie van van de foto moest de bareigenaar zich verdedigen door aan te geven dat het om een halve liter verse jus ging en dus niet een glas en dat de klant in kwestie deze zonder problemen had gedronken om daarna te klagen.

Hoe het ook zij, de foto van de kassabon heeft zijn werk gedaan en meteen na de publicatie regende het klachten over de overdreven prijzen die men vraagt en over de oplichting die plaatsvindt in de toeristische stad. Ondertussen wordt er op Tripadvisor ook steen en been geklaagd en komt de bar er niet goed vanaf met slechte beoordelingen en ervaringen van andere klanten.

Zo maakte een andere Tripadvisor gebruiker ook een foto van zijn kassabon waarop een biertje stond voor 7,50, een Coca Cola Zero voor 5,50 euro en een flesje water voor 3,80 euro.

Ga naar de inhoud