Pre-order de Zomereditie van ESPANJE! met korting

Pre-order de Zomereditie van ESPANJE! met korting
Beeld: ingezonden

Pre-order de Zomereditie van ESPANJE! met korting

Heb je zin in de Spaanse zomer? Dan hebben we goed nieuws! De nieuwe editie van ESPANJE! is nu beschikbaar voor pre-order met een korting van € 3,50. Bestel voor maandag 24 juni om 8.00 uur en ontvang ESPANJE! rond 5 juli. Door te pre-orderen via DEZE LINK betaal je slechts € 6,95 in plaats van € 10,45. Dit komt door € 1 korting op de winkelprijs en geen portokosten van € 2,50.

Wil je nog meer besparen? Neem dan een jaarabonnement. Voor slechts € 21,95 ontvang je vier edities, wat neerkomt op minder dan € 5,50 per editie. Dit is een totale besparing van bijna € 10. Daarnaast krijg je ook een jaar lang toegang tot de digitale edities, ter waarde van € 18, die je overal online kunt lezen. Sluit je abonnement hier af.

Wat je kunt verwachten in de komende editie van ESPANJE!

ESPANJE’S minigids Baskenland
Baskenland wordt steeds populairder, met hotspots zoals Bilbao en San Sebastián. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken als je van de gebaande paden gaat. Hoofdredacteur Marjan Terpstra komt er al 25 jaar en deelt haar tips voor mooie wandelroutes, rurale hotels met zeezicht, de beste stranden, lekkere restaurants en grote en kleine musea.

Met de camper door de Pyreneeën
Chantal Antheunisse neemt je mee op een avontuurlijke reis door de Pyreneeën. Van klimmen en raften tot wandelen en fietsen. Zij geeft je bovendien de beste camper- en kampeertips voor elke stop.

Ultieme strandgids Valencia
Jessica Sindelka deelt haar favoriete plekken in Valencia, van gezellige strandtentjes tot de beste locaties om te relaxen, sporten en dansen. Perfect voor een korte trip of een langer verblijf in de buurt.

Oviedo: Parijse allure in de bergen
Ontdek Oviedo, een stad met een vleugje Parijs, omringd door ruige natuur. Verblijf in Casa Rural Selmo en geniet van de nabijgelegen stranden en steden. ESPANJE! deelt deze geheimtip graag met jullie en geeft zelfs drie nachten weg in dit paradijsje.

Roadtrip langs de costa’s: win een verblijf
Maak ook kans op een verblijf bij een van de vijf B&B’s gerund door Vlamingen en Nederlanders aan de costa’s van Valencia en Andalusië. De eigenaren delen hun tips en verloten drie nachten onder de abonnees van ESPANJE!.

24 uur in Tossa de Mar
Tossa de Mar betovert met zijn licht, stranden en sfeer. ESPANJE! geeft tips om extra te genieten van dit paradijs aan de Costa Brava in alle seizoenen. Ontdek de beste plekken om te eten, shoppen, varen en wandelen in dit pittoreske kustplaatsje.

De mysterieuze meren van Ruidera
Midden in La Mancha liggen de magische meren van Ruidera waar Don Quichot al avonturen beleefde. Eindredacteur Tanja Timmerman en streek er neer met haar camper en ontdekte de mooiste routes.

Op bezoek bij de makers van sherryazijn en sherryvaten
Aafke Jochems neemt je mee naar Jerez de la Frontera, waar ze de ambachtelijke productie van sherryazijn en wijnvaten fotografeerde. Een fascinerend schouwspel waarbij de vaten op vuurtjes worden gezet om een rooksmaak te krijgen. Uiteraard met lekkere zomerse lunchrecepten erbij

Ontdek de Camino Sanabrés
Huib Afman loopt de Camino Sanabrés door Castilië-León en Galicië en ontspant in de warme thermen van Ourense. Als je het leest krijg je meteen zin om ook te gaan.

Mis niets en neem een abonnement op ESPANJE!

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud