Automobilist rijdt in op diverse terrassen in Marbella met 9 gewonden tot gevolg

Automobilist rijdt in op diverse terrassen in Marbella met 9 gewonden tot gevolg
Beeld: Twitter

Automobilist rijdt in op diverse terrassen in Marbella met 9 gewonden tot gevolg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MÁLAGA – In de kustplaats Marbella heeft een ongeluk plaatsgevonden waarbij tenminste negen personen gewond zijn geraakt waarvan een ernstig toen een automobilist met zijn witte auto op diverse terrassen inreed. De 30-jarige automobilist met een Spaanse nationaliteit en inwoner van Marbella is aangehouden.  

Het ongeluk gebeurde maandagmiddag 19 juli om 15.15 uur waarna de 112 nooddienst tientallen meldingen ontving en meteen politie en ambulances naar de plaats van het ongeval stuurde. De auto was op de Avenida Miguel Cano door een nog onbekende oorzaak ingereden op diverse terrassen van verschillende restaurants.

De meeste van de aanwezige personen konden met de schrik vrijkomen maar negen personen raakten gewond waarvan een ernstig. Vijf gewonden moesten naar het ziekenhuis worden overgebracht terwijl de rest ter plaatse geholpen kon worden.

Uiteraard was er veel paniek en was er sprake van een chaotische situatie met schade en gewonden in een gebied waar het normaal gesproken erg druk is. Zoals de kranten melden reed de automobilist diverse personen omver voordat hij tegen een gevel tot stilstand kwam. De automobilist is ter plaatse door de politie aangehouden. Het gaat om een 30-jarige man met een Spaanse nationaliteit die in Marbella woonachtig is.

Uit voorlopig onderzoek blijkt dat de man negatief is getest op alcohol en drugs en dat zijn rijbewijs in orde is. Er wordt nu onderzocht of de man een psychische aandoening heeft. In de auto zaten naast de bestuurder ook de ouders van de 30-jarige automobilist.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.