Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers

Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers
Beeld: Barcelonatips.nl

Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – Ben jij van plan om deze zomer of het najaar Barcelona te bezoeken en ben je op zoek naar local tips en info? Annebeth Vis van Barcelonatips.nl geeft sinds kort een online city consult, waarin ze praktische info en persoonlijke tips met je deelt en vragen beantwoordt. Deelname aan haar consult is helemaal gratis.

Het eerstvolgende city consult staat gepland op vrijdag 23 juli om 19.00 uur. Het is inmiddels de vierde keer dat ze dit organiseert. “Veel vakantiegangers zitten met vragen als het gaat om corona en praktische zaken, maar daarnaast zijn ze ook benieuwd naar mijn tips als local in de stad. Omdat ik dagelijks vragen krijg van Barcelona-gangers, leek het mij een goed idee om een online city consult te organiseren, waarin ik rustig alle vragen kan beantwoorden en mijn kennis deel. De reacties op het eerste consults waren zo enthousiast, dat ik er nog een aantal heb ingepland. Inmiddels ben ik van plan dit blijvend aan te bieden, voorlopig twee keer per maand.”

Haal het maximale uit je verblijf!

“Je kunt tegenwoordig natuurlijk alles online vinden, mijn website staat vol met tips. Maar zo’n zoektocht online kost veel tijd. En ter plekke wil je ook geen uren kwijt zijn met zoeken naar een authentieke tapasbar. In mijn consult geef ik een overzicht van de leukste wijken, bespreek ik de populairste highlights, zodat je makkelijk zelf een keuze kunt maken, en deel ik mijn persoonlijke favorieten en tips voor activiteiten. Aan de hand daarvan kunnen stedentrippers zelf hun bezoek plannen, zodat ze het maximale uit hun verblijf halen. Natuurlijk krijgen ze ook praktische info, is er tijd voor Q&A én ze ontvangen een speciale minigids met mijn local tips om te eten, drinken en shoppen.”

“In principe is het consult bedoeld voor mensen die voor de eerste keer naar Barcelona komen, of er ooit kort of heel lang geleden zijn geweest. Maar er sluiten ook studenten aan die hier stage komen lopen en mensen die al veel vaker in Barcelona zijn geweest en er tóch weer iets nieuws uithalen.”

De volgende consults staan gepland op vrijdag 23 juli (19.00 uur), woensdag 4 augustus (19.00 uur) en zondag 22 augustus (19.00 uur). Je kunt je hier aanmelden voor Annebeths online city consult.

Annebeth woont sinds 2002 in hartje Barcelona. Als local, stadsgids, journalist en ondernemer is het haar passie en missie om jouw Barcelona-ervaring nog beter te maken. Dat doet ze via haar website Barcelonatips.nl en op Instagram (@barcelonatips).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.