Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers

Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers
Beeld: Barcelonatips.nl

Nieuw: gratis online city consult voor Barcelona-gangers

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Ben jij van plan om deze zomer of het najaar Barcelona te bezoeken en ben je op zoek naar local tips en info? Annebeth Vis van Barcelonatips.nl geeft sinds kort een online city consult, waarin ze praktische info en persoonlijke tips met je deelt en vragen beantwoordt. Deelname aan haar consult is helemaal gratis.

Het eerstvolgende city consult staat gepland op vrijdag 23 juli om 19.00 uur. Het is inmiddels de vierde keer dat ze dit organiseert. “Veel vakantiegangers zitten met vragen als het gaat om corona en praktische zaken, maar daarnaast zijn ze ook benieuwd naar mijn tips als local in de stad. Omdat ik dagelijks vragen krijg van Barcelona-gangers, leek het mij een goed idee om een online city consult te organiseren, waarin ik rustig alle vragen kan beantwoorden en mijn kennis deel. De reacties op het eerste consults waren zo enthousiast, dat ik er nog een aantal heb ingepland. Inmiddels ben ik van plan dit blijvend aan te bieden, voorlopig twee keer per maand.”

Haal het maximale uit je verblijf!

“Je kunt tegenwoordig natuurlijk alles online vinden, mijn website staat vol met tips. Maar zo’n zoektocht online kost veel tijd. En ter plekke wil je ook geen uren kwijt zijn met zoeken naar een authentieke tapasbar. In mijn consult geef ik een overzicht van de leukste wijken, bespreek ik de populairste highlights, zodat je makkelijk zelf een keuze kunt maken, en deel ik mijn persoonlijke favorieten en tips voor activiteiten. Aan de hand daarvan kunnen stedentrippers zelf hun bezoek plannen, zodat ze het maximale uit hun verblijf halen. Natuurlijk krijgen ze ook praktische info, is er tijd voor Q&A én ze ontvangen een speciale minigids met mijn local tips om te eten, drinken en shoppen.”

“In principe is het consult bedoeld voor mensen die voor de eerste keer naar Barcelona komen, of er ooit kort of heel lang geleden zijn geweest. Maar er sluiten ook studenten aan die hier stage komen lopen en mensen die al veel vaker in Barcelona zijn geweest en er tóch weer iets nieuws uithalen.”

De volgende consults staan gepland op vrijdag 23 juli (19.00 uur), woensdag 4 augustus (19.00 uur) en zondag 22 augustus (19.00 uur). Je kunt je hier aanmelden voor Annebeths online city consult.

Annebeth woont sinds 2002 in hartje Barcelona. Als local, stadsgids, journalist en ondernemer is het haar passie en missie om jouw Barcelona-ervaring nog beter te maken. Dat doet ze via haar website Barcelonatips.nl en op Instagram (@barcelonatips).

Ga naar de inhoud