The Festival of Consciousness op 29 en 30 juli in Barcelona

The Festival of Consciousness op 29 en 30 juli in Barcelona
Beeld: Website

The Festival of Consciousness op 29 en 30 juli in Barcelona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – The Festival of Consciousness in Barcelona is een 2 daags evenement voor meer dan 2.500 bezoekers dat dit jaar zal plaatsvinden op 29 en 30 juli. The Festival of Consciousness is een uiteenlopend en divers evenement met Talks en Experiences gefocused op humanisme, diversiteit, duurzaamheid, wetenschap & technologie, educatie, business en bewustzijn.

Het Festival van Bewustzijn wordt georganiseerd door bijna 100 entiteiten en individuen die zich verenigd hebben om het bewustzijn in de mensheid te verhogen en een gedeelde visie van een meer bewuste wereld te bevorderen. Het is een internationaal verspreide sociocratische organisatie waarvan alle leden op strikt non-profitbasis samenwerken en hun tijd en/of middelen doneren om dit unieke evenement mogelijk te maken.

Er zijn meer dan 30 internationale gastsprekers en opinieleiders zoals Salim Ismail, Lakshmi Pratury, Sergi Torres, Olivia Mandle, Franc Pontic, Dafne Schilling, Harley K. Dubois, Borja Vilaseca, Laura Lanuza, Andrés Martín, Adriana Bertren en Daniel Lumera. Kijk HIER voor de festivalprogramma.

Er wordt gesproken over leiderschap, meditatie, co-creatie, yoga, emotionele intelligentie, ademen, kunst, cultuur en waarden, creativiteit, teambuilding en neurowetenschap.

Het Festival of Consciousness vindt plaats in het Auditori Fòrum CCIB in Barcelona op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli. Meer informatie lees je HIER op de website.

Ga naar de inhoud