De futurische huizen in de provincie Teruel

De futurische huizen in de provincie Teruel
Beeld: Solo Houses

De futurische huizen in de provincie Teruel

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TERUEL – In de Matarraña regio in de provincie Teruel in Aragón is de toekomst wat betreft huizen al te bewonderen. Sterker nog, als je genoeg geld hebt kun je er ook in overnachten. We hebben het hier over het project genaamd ‘Solo Houses’ wat bestaat uit 15 woningen of gebouwen maar waarvan er tot op de dag van vandaag 2 gebouwd zijn: Solo Office en Solo Pezo.

Gelegen middenin de natuur van het natuurpark Parque Natural dels Ports in het zuiden van de autonome regio Aragón in de regio Matarraña van de provincie Teruel en niet ver weg van de ‘grens’ met Catalonië, is het mogelijk om twee futurische woningen te bezoeken. Het project ‘Solo Houses ’ wordt gepromoot door de galeriehouders en promotors van hedendaagse kunst Eva Albarrán en Christian Bourdais.

Solo Office is een rond huis wat geheel geopend kan worden door middel van schuivende muren, deuren en ramen. Van bovenaf gezien zou het bijna een UFO lijken ware het niet dat het om een betonnen woning met drie slaapkamers, drie badkamers, een keuken, badkamer, gemeenschappelijke ruimten en in zwembad in het midden van de cirkel gaat.

Solo Pezo is een ander soort woning, gebouwd op palen waardoor het lijkt of dit betonnen huis in de lucht zweeft. Naast het fantastische uitzicht is ook het zwembad zeer opvallend.

Het is mogelijk in Solo Office te overnachten maar er is geen service zoals in een hotel. Het is niet goedkoop met 450 euro per nacht maar het zal een unieke ervaring zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.