Man onthoofd na aanvaring met ferry in de haven van Ibiza

Man onthoofd na aanvaring met ferry in de haven van Ibiza
Beeld: Twitter

Man onthoofd na aanvaring met ferry in de haven van Ibiza

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

IBIZA – Op woensdag heeft in de haven van Ibiza een tragisch ongeval plaatsgevonden toen een ferry in aanvaring kwam met een pleziervaartuig. Het ongeval gebeurde woensdagavond en heeft ervoor gezorgd dat een inzittende van een boot gered kon worden maar de andere 46-jarige man werd onthoofd. Het lichaam van de Spaanse man kon gevonden worden maar de politie zoekt nog naar het hoofd.

De aanvaring vond plaats rond 23.30 uur woensdagavond toen een pleziervaartuig niet op tijd gezien werd door de bemanning van een ferry Formentera Direct die de route Ibiza-Formentera afronde. Aan boord van de kleine boot waren twee Spaanse mannen waarvan een man uit zee gered kon worden door het personeel van de Baleària ferry maar de andere man werd door de aanvaring onthoofd.

Het was een getuige op de kade van de haven en niet veel later de kapitein van de ferry die de politie waarschuwden van de aanvaring. Meteen werd een protocol gestart om de opvarenden te redden maar dat deed het personeel van de ferry al. De politie kon de resten van het pleziervaartuig en het lichaam van de onthoofde man uit de haven halen maar men zoekt nog naar het hoofd van de 46-jarige man.

De politie is een onderzoek gestart naar wat er precies gebeurd is, mede omdat voor de haven strikte regels gelden en de kans groot is dat het pleziervaartuig niet op de plaats van de aanvaring had mogen zijn. Aan boord van de ferry raakte niemand gewond terwijl de ferry slechts lichte schade opliep.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.