Het Spaanse Dorp is opgenomen in Zarra (Valencia) met de volgende koppels

Het Spaanse Dorp is opgenomen in Zarra (Valencia) met de volgende koppels
Beeld: © Tom Cornelissen / RTL4

Het Spaanse Dorp is opgenomen in Zarra (Valencia) met de volgende koppels

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Eindelijk is er meer nieuws bekend over seizoen drie van Het Spaanse Dorp dat dit keer opgenomen wordt in Zarra, gelegen in het achterland van de provincie Valencia. In dit dorp zullen vier koppels uit Nederland strijden om de titel door een nieuw leven op te bouwen, uiteraard gevolgd door de camera’s van RTL4. Het televisiekanaal heeft de koppels bekend gemaakt.

RTL4 komt binnenkort met een nieuw seizoen van ‘Het Spaanse Dorp’. In het programma knappen Nederlandse koppels een huis op in een verlaten Spaans dorpje en moeten ze ervoor zorgen dat er weer leven in de brouwerij komt. Het Spaanse Dorp: Zarra start op zondag 27 augustus om 21.30 uur bij RTL4 en is vanaf dan elke maandag om 20.30 uur te zien. Dit zijn de deelnemende koppels dit seizoen:

Sabrina en Matthew

Sabrina (42) en Matthew (41) vormen al lang een hecht duo uit Den Bosch. Samen koesteren ze diverse passies, met name hun wens om een muzikale B&B op te zetten en naar het buitenland te emigreren. Het is dan ook geen wonder dat ze hun zinnen hebben gezet op Spanje om daar hun droom te realiseren. Als zelfstandige is Matthew een noeste arbeider met een kwart eeuw ervaring in de bouwsector. Hij bezit de kunde om alles te bouwen en te renoveren voor hun gezamenlijke visie. Sabrina, actief als verzorgende IG in een verpleeghuis, heeft een natuurlijke neiging om voor anderen te zorgen, ook buiten haar professionele leven. Dit avontuurlijke koppel vormt een geweldig team, klaar om hun ambities te verwezenlijken en hun project tot leven te brengen.

Jaap en Jochem

De 37-jarige Jaap en Jochem wonen sinds een jaar in Leusden met hun twee viervoeters. Ruim een decennium terug ontmoetten ze elkaar in Amsterdam en de vonk sloeg direct over. Nu zijn ze klaar voor een nieuwe wending in hun leven. Ze hopen met hun innovatieve initiatieven en vrolijke uitstraling het plaatsje Zarra op te fleuren en anderen te enthousiasmeren met hun originele plannen. Jaap is iemand die graag buiten de gebaande paden treedt, wat terugkomt in zijn baan als interieurontwerper. Jochem, altijd bereid te helpen, zorgt als manager in de horeca ervoor dat zijn klanten altijd een geweldige tijd hebben. Wanneer deze twee heren ergens voor gaan, geven ze zich altijd honderd procent.

Bianca en Raymond

Bianca (50) en Raymond (58) uit Lochem zijn pas getrouwd en hebben het voornemen om permanent naar Spanje te verhuizen. Ze verlangen naar een idyllische locatie waar ze de rest van hun dagen kunnen doorbrengen en tegelijkertijd hun ambities kunnen najagen. Raymond, met twee decennia ondernemerservaring, is toe aan een frisse start over de grens. Aan de andere kant kijkt de artistieke Bianca uit naar de inspiratie die Spanje haar zal bieden voor haar kunstwerken. Als doorzetters staan ze klaar om gezamenlijk hun droom te verwezenlijken. Bruisend van optimisme en vitaliteit zijn ze erop gebrand hun unieke stempel te drukken op dit nieuwe hoofdstuk in hun leven.

Melissa en Bastiaan

Melissa (31) en Bastiaan (33) zijn inwoners van Groenekan en koesteren al een tijd de wens om te verhuizen naar het zonnige Zuid-Europa. Ze zijn verliefd op het klimaat en de lokale cultuur en willen daar hun gemeenschappelijke dromen nastreven. Dit programma opent voor hen de deur naar een frisse start en ondernemerschap. Bastiaan heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en runt nu een bierbrouwerij. Ook Melissa heeft haar eigen onderneming en bedient diverse klanten. Met hun gezamenlijke toewijding en onuitputtelijke drive zijn ze klaar voor dit avontuur. Naast hun creatieve en zakelijke flair zijn ze vooral een sterk koppel dat elkaar continu motiveert en steunt.

Het dorp:
Zarra is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Valencia, in de regio Ayora-Cofrentes van Spanje. Genesteld tussen bergketens en natuurlijke landschappen, biedt Zarra bezoekers een serene en authentieke Spaanse plattelandservaring. Het dorp staat bekend om zijn historische bezienswaardigheden, waaronder traditionele Spaanse architectuur en kerken. Hoewel het aantal inwoners kan variëren, is Zarra over het algemeen een klein dorp met enkele honderden inwoners. Dit aantal kan echter fluctueren afhankelijk van het jaar en de meest recente censusgegevens. Wat Zarra onderscheidt, is de warme gemeenschapszin en de prachtige natuurlijke omgeving die het omringt.

Ga naar de inhoud