Een dode en een gewonde bij overval op Bingo-zaal in Tarragona

Een dode en een gewonde bij overval op Bingo-zaal in Tarragona
Beeld: @mossos / twitter

Een dode en een gewonde bij overval op Bingo-zaal in Tarragona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – In het zuiden van de provincie Tarragona is in de stad Tortosa een 50-jarige vrouw om het leven gekomen en raakte een 41-jarige man zwaargewond bij een overal van een Bingo-zaal. De schutters gingen er vandoor en de politie zoekt hem. De vrouw die in haar hoofd werd geschoten was een werkneemster van de Bingo-zaal terwijl de gewonde man een klant is.

De overval vond plaats in de nacht van zondag op maandag om 00.50 uur toen een groep gewapende overvallers de Bingo-zaal Vali Park waren binnengedrongen. De vrouwelijke werkneemster werd in haar hoofd geschoten en overleed later in het ziekenhuis. De man werd ook getroffen door een of meerdere kogels in zijn schouder maar overleefde de overval en ligt nog in het ziekenhuis.

De man werd bij binnenkomst van de overvallers in zijn schouder geschoten omdat hij weigerde zijn mobiele telefoon af te geven. De vrouw dodelijk werd geraakt toen de overvallers het pand verlieten en ze dachten dat ze het alarm had laten afgaan. Volgens de informatie van de Catalaanse politie drongen rond 00.50 uur drie gewapende overvallers de Bingo-zaal binnen. Het is op dit moment onbekend of de daders een buit hebben meegenomen.

Ga naar de inhoud