Restaurant van Lionel Messi in Barcelona gesloten

Restaurant van Lionel Messi in Barcelona gesloten

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Met veel bombarie werd twee jaar geleden het nieuwe restaurant van de FC Barcelona aanvaller Lionel Messi geopend in het centrum van Barcelona. 24 maanden later heeft men echter alweer besloten om het Bellavista del Jardín del Norte te sluiten om het lokaal om te toveren tot een plaats om evenementen te organiseren.

Wat de reden precies is voor het sluiten van het Messi-restaurant is niet helemaal bekend maar feit is dat iets meer dan twee jaar na de opening van het Bellavista del Jardín del Norte restaurant aan de Carrer d’Enric Granados 86-88 in Barcelona haar deuren sluit.

Lionel Messi werd sinds de opening van het restaurant steevast genoemd als een van de eigenaren maar feit is dat hij na de opening in 2016 bijna niet meer in het restaurant werd gezien. De broer van Lionel was echter wel vaker aanwezig maar het restaurant heeft niet kunnen voldoen aan de eisen die men stelt aan een restaurant op zo’n niveau.

De redactie heeft er zelf twee keer gegeten en buiten de sport decoratie met aandacht voor Messi en FC Barcelona en de enorme binnentuin kan gezegd worden dat het eten en het personeel niet echt geweldig waren. De opzet en bedoeling waren leuk maar het idee is niet aangeslagen in Barcelona.

De eigenaren Grupo Iglesias, die samen met de Messi-familie het restaurant openden, geven de schuld aan de “turismofobia”, de crisis, de terroristische aanslagen in Barcelona, de toename van de onveiligheid in Barcelona en de politieke situatie in Catalonië. Daarbij moet ook vermeld worden dat sinds de opening de buren steevast klaagden over geluidsoverlast wat ook niet geholpen heeft.

Messi zal er zelf waarschijnlijk niet wakker van liggen want hij heeft inmiddels zijn aandacht gevestigd op het openen van hotels zoals in Sitges (MiM hotel) en op Ibiza (MiM es Vivé Ibiza) met nog diverse andere projecten in de toekomst.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.