Restaurant van Lionel Messi in Barcelona gesloten

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Met veel bombarie werd twee jaar geleden het nieuwe restaurant van de FC Barcelona aanvaller Lionel Messi geopend in het centrum van Barcelona. 24 maanden later heeft men echter alweer besloten om het Bellavista del Jardín del Norte te sluiten om het lokaal om te toveren tot een plaats om evenementen te organiseren.

Wat de reden precies is voor het sluiten van het Messi-restaurant is niet helemaal bekend maar feit is dat iets meer dan twee jaar na de opening van het Bellavista del Jardín del Norte restaurant aan de Carrer d’Enric Granados 86-88 in Barcelona haar deuren sluit.

Lionel Messi werd sinds de opening van het restaurant steevast genoemd als een van de eigenaren maar feit is dat hij na de opening in 2016 bijna niet meer in het restaurant werd gezien. De broer van Lionel was echter wel vaker aanwezig maar het restaurant heeft niet kunnen voldoen aan de eisen die men stelt aan een restaurant op zo’n niveau.

De redactie heeft er zelf twee keer gegeten en buiten de sport decoratie met aandacht voor Messi en FC Barcelona en de enorme binnentuin kan gezegd worden dat het eten en het personeel niet echt geweldig waren. De opzet en bedoeling waren leuk maar het idee is niet aangeslagen in Barcelona.

De eigenaren Grupo Iglesias, die samen met de Messi-familie het restaurant openden, geven de schuld aan de “turismofobia”, de crisis, de terroristische aanslagen in Barcelona, de toename van de onveiligheid in Barcelona en de politieke situatie in Catalonië. Daarbij moet ook vermeld worden dat sinds de opening de buren steevast klaagden over geluidsoverlast wat ook niet geholpen heeft.

Messi zal er zelf waarschijnlijk niet wakker van liggen want hij heeft inmiddels zijn aandacht gevestigd op het openen van hotels zoals in Sitges (MiM hotel) en op Ibiza (MiM es Vivé Ibiza) met nog diverse andere projecten in de toekomst.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

1
Reageer op dit artikel

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Piet Paëlla

Met Messi hoef je geen medelijden te hebben.
Maar dat stomme voebal heeft niets met gastronomie te maken, dat is een vak apart.
Je moet bereid zijn om dag en nacht te werken, je bent alle feestdagen de lul.
En al heb je de duurste Tiffany lampen boven de tafels hangen, gouden bestek op tafel met Boheems glaswerk en Versace servies, als je geen goed eten serveert dan kom je niet meer terug en je deelt je frustraties met je vrienden die dan ook wegblijven.
Liefde gaat door de maag en vooral in Spanje.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.