Duitse vrouw overleden na aanrijding Palma de Mallorca

Duitse vrouw overleden na aanrijding Palma de Mallorca
Beeld: Diario de Mallorca

PALMA – In de hoofdstad van het Balearen eiland Mallorca is een 38-jarige Duitse vrouw om het leven gekomen en raakte een 30-jarige Britse man zwaargewond nadat zij werden aangereden door een Spaanse automobiliste. De vrouw reed in een BMW maar verloor door nog onbekende oorzaak de controle over het stuur toen ze veel te snel over de Paseo Maritimo reed.

Terwijl de automobiliste ter plaatse werd gearresteerd door de politie, spoedde een ambulance zich naar de plaats van het ongeval om de gewonde man en vrouw te helpen. Het ambulancepersoneel kon in het geval van de Duitse vrouw niets anders doen dan de dood vaststellen. 

In het geval van de Engelsman werd deze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de eerste berichtgeving stond dat ook deze man was overleden maar in de avond bevond hij zich nog op de intensive care afdeling. Hij is er ernstig aan toe en de kans is groot dat ook hij de aanrijding niet zal overleden.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
6 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

De spanjaarden kunnen hard rijen maar dat kunnen anderen ook de vrouw in de bmw die reed niet hard dan?

tja spanjaarden en auto rijden dat zijn 2 aparte dingen hahaha

laatste woord.

Foutjuh

Wat een vreemde reactie’s hier. Er is wel iemand overleden en een ander vecht nog voor zijn leven. Een beetje meer respect zou op zijn plaats zijn.

Ja zeker wat respect is hier wel op zijn plaats wij zijn er vorige week geweest ,maar vond zelf dat ze daar op de boulevard vrij rustig en.normaal reden sterkte voor allemaal
Gr Edwin

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.