ACTION opent binnenkort de nieuwe winkel in Tarragona

ACTION opent binnenkort de nieuwe winkel in Tarragona
Beeld: Redactie SpanjeVandaag

ACTION opent binnenkort de nieuwe winkel in Tarragona

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Goed nieuws voor alle Nederlanders en Belgen die in de provincie Tarragona en aan de Costa Dorada wonen. ACTION opent binnenkort een nieuwe winkel in de Catalaanse provinciestad. De redactie werd door een oplettende lezer getipt en is gaan kijken om de bovenstaande foto te maken. We hebben contact opgenomen met ACTION España maar helaas hebben we nu nog geen officiële bevestiging van de openingsdatum gekregen al is op Google Maps te lezen dat de winkel op 3 november open gaat.

ACTION begon 2022 goed met vier nieuwe winkels in Catalonië. De eerste Spaanse ACTION werd geopend in Girona (17 februari) gevolgd door Sabadell (3 maart), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart) en Figueres (14 april). Daarna werd het stil tot eind september toen de Spaanse website een nieuwe impuls kreeg en er een Spaanse ACTION-app kwam.

Wij vroegen ons al eerder af of er meer winkels bij zouden komen en een logische stap zouden de Catalaanse provincie Tarragona of Lleida zijn omdat de provincies Barcelona en Girona beiden al twee winkels hebben sinds begin 2022. Uiteindelijk kunnen wij bevestigen dat de nieuwe ACTION in Tarragona opent, op 3 november of een andere datum.

De ACTION in Tarragona is gevestigd in het Les Gavarres winkelgebied, in een pand waar voorheen een Chinese winkel was gevestigd. De ACTION is niet ver weg van de Carrefour. De nieuwe winkel is reeds te vinden op Google Maps, zie onderaan dit artikel voor de locatie.

Ga naar de inhoud