Search
menu
Search

Een prefab tiny house vanaf 25.000 euro dat je eerst kunt testen vlakbij Toulouse

Een prefab tiny house vanaf 25.000 euro dat je eerst kunt testen vlakbij Toulouse
Beeld: Serena House / web

Een prefab tiny house vanaf 25.000 euro dat je eerst kunt testen vlakbij Toulouse

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Loop je al langer rond met het idee om in Spanje een prefab woning of een tiny house te plaatsen, waarom dan niet eerst een of meerdere nachten proberen. Dat kan nu vlakbij Toulouse in Frankrijk waar je in het model ‘Chamada’ kunt overnachten om daarna te beslissen of ook jij geschikt bent voor een geprefabriceerd tiny house vanaf 25.000 euro.

De tiny houses worden meestal gekenmerkt door de mobiliteit, efficiëntie en de mate van zelfvoorziening terwijl alle apparatuur en meubels van een normale woning in een kleine ruimte zijn geïntegreerd. Het Catalaanse bedrijf Serena House bouwt ’tiny houses’ vanaf 25.000 euro en je kunt ze uitproberen voordat je ze koopt.

Serena House hanteert verschillende prijzen voor de diverse modellen tiny houses die ze aanbieden. Deze beginnen bij 25.000 euro voor bouwpakketten voor klussers en gaan tot 100.000 euro voor de meest uitgebreide modellen tiny houses. Maar niet iedereen is geschikt om in een klein huisje te wonen en je moet daar goed over nadenken.

Serena House maakt het de potentiële koper makkelijk door het model ‘Chamade’ als huurwoning aan te bieden. Het gaat om een huisje voor maximaal 2 personen dat tussen de wijngaarden ligt vlakbij de Franse stad Toulouse en voor ongeveer 119 euro/nacht gehuurd kan worden via DEZE website. Het bedrijf bood ook een tiny house in de verhuur aan nabij Barcelona maar deze kan volgens de website niet meer geboekt worden.

Ga naar de inhoud