Search
menu
Search

Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga

Oeps ... foto ontbreekt!

Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Diverse dierenbeschermings groeperingen en de Partij voor de Dieren PACMA hebben aangiftes gedaan bij de politie gedaan vanwege dierenmishandeling tijdens de jacht. Op de onderstaande schokkende video is te zien hoe tientallen honden die deelnemen aan een jacht een hert aanvallen en diverse van hen samen met het hert in een ravijn vallen terwijl de jager daar niets aan doet.

[su_highlight background=”#cde2e5″]LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN[/su_highlight]

De PACMA en diverse groeperingen die zich bezighouden met dierenbescherming hebben aangiftes gedaan bij de politie vanwege dierenmishandeling. PACMA heeft op Twitter de video’s geplaatst die SCHOKKENDE BEELDEN bevatten en roept daarbij de politieke partijen op een definitief einde aan de jacht in Andalusië aan te kondigen.

Na de plaatsing van de video’s op o.a. Twitter kwamen er veel verontwaardigde reacties binnen van personen die het niet eens zijn met de jacht in Spanje. De Real Federación de Caza in Spanje spreekt echter over een losstaand feit na een “accidente” ofwel ongeval en hecht er verder niet veel waarde aan. Het is echter niet de eerste keer dat een soortgelijk “ongeval” heeft plaatsgevonden volgens een twitter-gebruiker die dan ook een video plaatste van een andere valpartij tijdens de jacht.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?