Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga

Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga
Beeld: Archieffoto / RTVE

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Diverse dierenbeschermings groeperingen en de Partij voor de Dieren PACMA hebben aangiftes gedaan bij de politie gedaan vanwege dierenmishandeling tijdens de jacht. Op de onderstaande schokkende video is te zien hoe tientallen honden die deelnemen aan een jacht een hert aanvallen en diverse van hen samen met het hert in een ravijn vallen terwijl de jager daar niets aan doet.

[su_highlight background=”#cde2e5″]LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN[/su_highlight]

De PACMA en diverse groeperingen die zich bezighouden met dierenbescherming hebben aangiftes gedaan bij de politie vanwege dierenmishandeling. PACMA heeft op Twitter de video’s geplaatst die SCHOKKENDE BEELDEN bevatten en roept daarbij de politieke partijen op een definitief einde aan de jacht in Andalusië aan te kondigen.

Na de plaatsing van de video’s op o.a. Twitter kwamen er veel verontwaardigde reacties binnen van personen die het niet eens zijn met de jacht in Spanje. De Real Federación de Caza in Spanje spreekt echter over een losstaand feit na een “accidente” ofwel ongeval en hecht er verder niet veel waarde aan. Het is echter niet de eerste keer dat een soortgelijk “ongeval” heeft plaatsgevonden volgens een twitter-gebruiker die dan ook een video plaatste van een andere valpartij tijdens de jacht.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

6
Reageer op dit artikel

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Wizza

Keer op keer kunnen we kennismaken met het walgelijke fenomeen in Spanje genaamd “jagers”. Er zijn geen woorden voor hoe ik van dit uitschot walg. Hopelijk ooit een verbod, maar reken er maar niet op, want de “hoge heren” jagen zelf ook natuurlijk en zitten vooraan bij het stierengevecht.

Prutske

Schandalig,dieren beuls,dit is en was echter niet nodig,en dan schieten jullie nog geen hulp aan die honden die van de rotsen af vallen en het gehuil hoord ocharme.verbod leggen in spanja om zo veel honden de hebben om de jagen echt respectloos.

Evert

Toen wij nog paarden hadden kregen we het regelmatig aan de stok met jagers die gewoon de omheining vernielden om op het weiland te kunnen jagen. Jagers in Spanje vormen een heel sterke en machtige vereniging. Ze voelen zich daardoor onaantastbaar. Vandaar dit vreselijke gedrag. Ze hebben geen enkel respect voor dieren (en niet-jagers)
Gelukkig zien we een omslag en steeds meer mensen protesteren tegen dierenbeulerij.

FGM

Als je goed kijkt zie je dat de “jager” het hert met een groot slagersmes te lijf gaat.!
En dit heet JAGEN ?

Rob

Zal ik die rothonden even het ravijn in duwen? Ongelofelijk dit!

Prutske

Als je ook goed ziet,gooit de jager ook paar honden naar beneden.respectloos.

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.