Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga

Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga
Beeld: Archieffoto / RTVE

Verontwaardiging vanwege jagershonden en hert die in ravijn vallen in Málaga

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Diverse dierenbeschermings groeperingen en de Partij voor de Dieren PACMA hebben aangiftes gedaan bij de politie gedaan vanwege dierenmishandeling tijdens de jacht. Op de onderstaande schokkende video is te zien hoe tientallen honden die deelnemen aan een jacht een hert aanvallen en diverse van hen samen met het hert in een ravijn vallen terwijl de jager daar niets aan doet.

[su_highlight background=”#cde2e5″]LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN[/su_highlight]

De PACMA en diverse groeperingen die zich bezighouden met dierenbescherming hebben aangiftes gedaan bij de politie vanwege dierenmishandeling. PACMA heeft op Twitter de video’s geplaatst die SCHOKKENDE BEELDEN bevatten en roept daarbij de politieke partijen op een definitief einde aan de jacht in Andalusië aan te kondigen.

Na de plaatsing van de video’s op o.a. Twitter kwamen er veel verontwaardigde reacties binnen van personen die het niet eens zijn met de jacht in Spanje. De Real Federación de Caza in Spanje spreekt echter over een losstaand feit na een “accidente” ofwel ongeval en hecht er verder niet veel waarde aan. Het is echter niet de eerste keer dat een soortgelijk “ongeval” heeft plaatsgevonden volgens een twitter-gebruiker die dan ook een video plaatste van een andere valpartij tijdens de jacht.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.