Search
menu
Search

Cruiseschip passagiers kiezen voor Tarragona in plaats van Barcelona

Oeps ... foto ontbreekt!

Cruiseschip passagiers kiezen voor Tarragona in plaats van Barcelona

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het was voor Tarragona een verrassing dat het cruiseschip Black Watch arriveerde in de haven van de oude Romeinse stad aangezien het cruiseseizoen in principe op 2 november was geëindigd. Maar de 502 passagiers aan boord kozen ervoor niet aan te meren in Barcelona maar in Tarragona.

Het is een vreemde situatie want van via een stemming hebben de 502 passagiers ervoor gekozen om in plaats van een bezoek te brengen aan Barcelona naar Tarragona te gaan. Dat wil zeggen dat van de 502 passagiers er 351 kozen voor Tarragona terwijl de overige 151 passagiers liever naar Barcelona wilden gaan, zoals gepland.

De Black Watch van de rederij Fred Olsen vertrok uit de haven van Málaga richting de Catalaanse kust maar in plaats van aan te meren in Barcelona koos het merendeel van de passagiers voor een stop in Tarragona. De reden daarvoor is niet helemaal bekend maar blijkbaar wordt er aan boord meer gestemd bij andere havens

Vanuit de hoofdstad van de Costa Dorada is het cruiseschip maandagavond verder gegaan richting de haven van Palma de Mallorca om daarna naar Alicante of Cartagena, iets waar ook over gestemd zal worden aan boord, te gaan. Vanuit een van deze havens gaat het cruiseschip verder naar A Coruña of Vigo, ook daar wordt over gestemd.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?