Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje

Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje
Beeld: Adobe Stock

Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Terwijl het al winter wonderland is met veel sneeuw de afgelopen dagen in het noordwesten en noorden van het land, zal dat tijdens de kerstdagen op de meeste plaatsen in Spanje heel anders zijn. De Spaanse weerdienst heeft reeds een voorspelling gedaan en deze tijdens een persbijeenkomst bekend gemaakt. De kerstdagen zullen warmer dan normaal zijn en er worden geen problemen wat betreft regen, sneeuw en wind verwacht.

De inwoners van Spanje kunnen een rustige kerst tegemoet zien nu de Spaanse weerdienst Aemet bekend heeft gemaakt dat het tussen 23 en 29 december rustig wordt wat betreft het weer. Het lijkt erop dat de temperaturen hoger zullen zijn dan normaal en dat er geen problemen verwacht worden wat betreft regen, sneeuw en wind.

Zowel overdag als ‘s nachts zal het tussen 23 en 29 december warmer zijn dan normaal. Maar de inwoners van het binnenland en het centrum van Spanje moeten wel rekening houden met mistbanken waardoor het rijden gevaarlijk kan zijn.

Op dit moment is Spanje nog aan het bijkomen van de gevolgen van de stormen Daniel en Elsa die met name in het noorden en noordwesten maar ook in het centrum van het land veel wind, regen en sneeuw hebben gebracht. 

Dit slechte weer op veel plaatsen (maar minder langs de Middellandse Zee) zal nog tot en met zaterdag aanwezig blijven in met name het noorden en noordoosten van het land waarna de storm richting Frankrijk zal trekken.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.