Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje

Warm en stabiel weer tijdens de kerstdagen in Spanje
Beeld: Adobe Stock

MADRID – Terwijl het al winter wonderland is met veel sneeuw de afgelopen dagen in het noordwesten en noorden van het land, zal dat tijdens de kerstdagen op de meeste plaatsen in Spanje heel anders zijn. De Spaanse weerdienst heeft reeds een voorspelling gedaan en deze tijdens een persbijeenkomst bekend gemaakt. De kerstdagen zullen warmer dan normaal zijn en er worden geen problemen wat betreft regen, sneeuw en wind verwacht.

De inwoners van Spanje kunnen een rustige kerst tegemoet zien nu de Spaanse weerdienst Aemet bekend heeft gemaakt dat het tussen 23 en 29 december rustig wordt wat betreft het weer. Het lijkt erop dat de temperaturen hoger zullen zijn dan normaal en dat er geen problemen verwacht worden wat betreft regen, sneeuw en wind.

Zowel overdag als ‘s nachts zal het tussen 23 en 29 december warmer zijn dan normaal. Maar de inwoners van het binnenland en het centrum van Spanje moeten wel rekening houden met mistbanken waardoor het rijden gevaarlijk kan zijn.

Op dit moment is Spanje nog aan het bijkomen van de gevolgen van de stormen Daniel en Elsa die met name in het noorden en noordwesten maar ook in het centrum van het land veel wind, regen en sneeuw hebben gebracht. 

Dit slechte weer op veel plaatsen (maar minder langs de Middellandse Zee) zal nog tot en met zaterdag aanwezig blijven in met name het noorden en noordoosten van het land waarna de storm richting Frankrijk zal trekken.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Eerst morgen hele dag regen en pas daarna gaat het hier wat beter worden.

De voorspelling is voor 23-29 december! Dus nog niet voor nu.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.