Nederlandse Palm Invest fraudeur Remco V. in Benidorm gearresteerd

Nederlandse Palm Invest fraudeur Remco V. in Benidorm gearresteerd
Beeld: 123rf

Nederlandse Palm Invest fraudeur Remco V. in Benidorm gearresteerd

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Spaanse politie heeft vorige week in de kustplaats Benidorm de Nederlandse Palm Invest-fraudeur Remco V. gearresteerd. Dat nieuws is te lezen in de Nederlandse kranten en is inmiddels bevestigd door de advocaat van Remco V. Ook het Nederlandse Openbare Ministerie bevestigt dit nieuws maar kan nog niet zeggen of en wanneer Remco V. aan Nederland wordt uitgeleverd. 

Remco V. werd in 2020 in Nederland veroordeeld voor belastingfraude omdat de Nederlandere een belangrijke rol had bij een schijn handel van grote partijen elektronica waaronder iPhones en Playstations. Daarbij ontdook Remco V. btw en het betalen van belasting waardoor de Nederlandse fiscus miljoenen euro’s misliep.

Remco V. is echter beter bekend als een van de oprichters van het beleggingsfonds Palm Invest wat betreft vastgoed in Dubai. Het meeste opgehaalde geld in dat beleggingsfonds verdween echter in de zakken van Remco V. en mede oprichter Danny K. In januari 2008 kwam het bedrijf in het nieuws nadat directieleden werden opgepakt omdat ze verdacht werden van fraude..

Ga naar de inhoud