Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren

Oeps ... foto ontbreekt!

Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Het nieuwe Hard Rock Café in Málaga zal op een nog onbekende datum in maart haar deuren feestelijk openen. Hard Rock Málaga is gelegen aan de hippe Muelle Uno en biedt plaats aan zo’n 350 gasten die bediend worden door 80 personeelsleden. In het interieur zullen o.a een tas van Beyoncé, een gitaar van Bon Jovi, een jas van Jimi Hendrix en een broek van Cher te zien zijn.

Het negende Hard Rock Café van Spanje wordt in maart geopend in Málaga. Het zal het tweede Hard Rock filiaal aan de Costa del Sol zijn aangezien er al een gelegen is in Marbella. Verder heeft de Amerikaanse keten nog cafés in Barcelona, Ibiza (inclusief een hotel), Madrid (inclusief een nieuw hotel), Mallorca, Sevilla, Tenerife (inclusief een hotel) en Valencia.

Hard Rock Málaga heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en is gelegen in het Muelle Uno winkelcentrum op nummer 1. Vanaf het dakterras hebben de gasten een mooi uitzicht over de haven en de stad terwijl beneden ook een terras is voor de toevallige voorbijgangers.

Ga naar de inhoud