Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren

Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren
Beeld: Archieffoto

Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Het nieuwe Hard Rock Café in Málaga zal op een nog onbekende datum in maart haar deuren feestelijk openen. Hard Rock Málaga is gelegen aan de hippe Muelle Uno en biedt plaats aan zo’n 350 gasten die bediend worden door 80 personeelsleden. In het interieur zullen o.a een tas van Beyoncé, een gitaar van Bon Jovi, een jas van Jimi Hendrix en een broek van Cher te zien zijn.

Het negende Hard Rock Café van Spanje wordt in maart geopend in Málaga. Het zal het tweede Hard Rock filiaal aan de Costa del Sol zijn aangezien er al een gelegen is in Marbella. Verder heeft de Amerikaanse keten nog cafés in Barcelona, Ibiza (inclusief een hotel), Madrid (inclusief een nieuw hotel), Mallorca, Sevilla, Tenerife (inclusief een hotel) en Valencia.

Hard Rock Málaga heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en is gelegen in het Muelle Uno winkelcentrum op nummer 1. Vanaf het dakterras hebben de gasten een mooi uitzicht over de haven en de stad terwijl beneden ook een terras is voor de toevallige voorbijgangers.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.