skip to Main Content
Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren
Archieffoto

Hard Rock Café Málaga opent in maart haar deuren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Het nieuwe Hard Rock Café in Málaga zal op een nog onbekende datum in maart haar deuren feestelijk openen. Hard Rock Málaga is gelegen aan de hippe Muelle Uno en biedt plaats aan zo’n 350 gasten die bediend worden door 80 personeelsleden. In het interieur zullen o.a een tas van Beyoncé, een gitaar van Bon Jovi, een jas van Jimi Hendrix en een broek van Cher te zien zijn.

Het negende Hard Rock Café van Spanje wordt in maart geopend in Málaga. Het zal het tweede Hard Rock filiaal aan de Costa del Sol zijn aangezien er al een gelegen is in Marbella. Verder heeft de Amerikaanse keten nog cafés in Barcelona, Ibiza (inclusief een hotel), Madrid (inclusief een nieuw hotel), Mallorca, Sevilla, Tenerife (inclusief een hotel) en Valencia.

Hard Rock Málaga heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en is gelegen in het Muelle Uno winkelcentrum op nummer 1. Vanaf het dakterras hebben de gasten een mooi uitzicht over de haven en de stad terwijl beneden ook een terras is voor de toevallige voorbijgangers.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken