Aldi Spanje gaat 800 personeelsleden aannemen in 2020

Aldi Spanje gaat 800 personeelsleden aannemen in 2020
Beeld: Aldi.es

Aldi Spanje gaat 800 personeelsleden aannemen in 2020

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Duitse supermarktketen Aldi wil ook in 2020 verder gaan uitbreiden, niet alleen wat betreft winkels maar ook wat betreft het personeel. In 2020 is het de bedoeling dat er tenminste 800 personeelsleden bij gaan komen om in de nieuw te bouwen en reeds bestaande 308 winkels en/of distributiecentra en kantoren te gaan werken.

Op dit moment heeft de Aldi 308 supermarkten en 4 distributiecentra in Spanje en een marktaandeel van 1,5% (ten opzichte van 5,6% van de Lidl, 8,7% Carrefour en 25,5% Mercadona). 

De Aldi opende in 2002 haar eerste winkel waarna dit aantal langzaam en de laatste jaren steeds sneller uitgroeide tot de huidige 308 winkels. Ook het aantal personeelsleden bij de Aldi is sinds 2017 met 20% gestegen waardoor er nu meer dan 4.000 mensen werken bij de Aldi in Spanje.

In Spanje zijn de meeste supermarkten te vinden in de Comunidad Valenciana en Murcia gevolgd door Andalusië, Catalonië en de Comunidad de Madrid. Op de balearen zijn 7 Aldi winkels te vinden en in het noorden van het land in Baskenland, Cantabrië en Asturië 21 winkels. Bekijk HIER de locatie van alle winkels in Spanje.

In 2019 kwamen er 17 nieuwe winkels bij in Spanje en werden reeds bestaande winkels verplaatst naar andere nieuw gebouwde supermarkten. Er kwamen vorig jaar 400 nieuwe werknemers bij in heel Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.