Spar supermarkt in Puerto Rico op Gran Canaria ontvangt prijs

Spar supermarkt in Puerto Rico op Gran Canaria ontvangt prijs
Beeld: Spar.es

Spar supermarkt in Puerto Rico op Gran Canaria ontvangt prijs

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

LAS PALMAS – De Spar supermarkt in het winkelcentrum The Market in Puerto Rico in het zuiden van Gran Canaria heeft een retail prijs gewonnen voor het design van de winkel. Het gaat om de Spar Natural supermarkt die de EuroShop RetailDesign Award heeft gekregen.

Aan de EuroShop competitie deden 73 winkels uit 22 landen mee en de Spar op Gran Canaria wist een van de in de sector felbegeerde prijzen te ontvangen. De van oorsprong Nederlandse Spar supermarkt werd vermeld op een lijst waar ook de Versace winkel in Miami, de Virgin Megastore in Dubai, de hypermarkt Dunnes Cook in Ierland en de supermarkt Fobby in Zwitserland stonden.

Het is dus een hele eer dat een supermarkt een van de felbegeerde design awards heeft ontvangen. De jury waardeerde vooral de innovatie van de ontwerpen in elke ruimte van de winkel, de decoratieve plafonds in onder andere de wijnkelder (uniek) en de Cava de Cervezas bierhoek.

LEESTIP: De Nederlandse Spar supermarkt al meer dan 60 jaar in Spanje

Daarnaast werden de zorgvuldige verlichting van elke ruimte en een zeer origineel decor in elke hoek van deze supermarkt vermeld. De grote glazen gevel en de cafetaria die bijdragen aan dit moderne etablissement zijn andere belangrijke nieuwe aspecten van het ontwerp van de Spar Natural.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.