Bekijk de ‘Gran Senda’ van Málaga op Google Street View

Bekijk de ‘Gran Senda’ van Málaga op Google Street View
Beeld: Gran Senda

Bekijk de ‘Gran Senda’ van Málaga op Google Street View

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Google heeft door middel van 360 graden foto’s en video’s de 745 km van de Gran Senda de Málaga op beeld vastgelegd. Via een website of Google Street View kan men vanuit de luie stoel de lange wandeling bekijken zonder te zweten maar uiteraard is het nog mooier om de wandeling via de video- en fotobeelden voor te bereiden.

Google Street View heeft via het ‘Trekker Loan’ programma waarbij wandelaars zich kunnen opgeven bij Google om tijdens wandelingen 360 graden beelden te maken, de Gran Senda de Málaga ofwel GR-249 in beeld gebracht. Met de speciale camera’s heeft men de 35 etappes die door 9 regio’s via 57 dorpen in de provincie Málaga lopen op videobeelden en foto’s vastgelegd.

De Gran Senda (grote wandeling) van Málaga is steeds populairder aan het worden en in 2018 hebben maar liefst 2 miljoen wandelaars de speciale route afgelegd. De Gran Senda is 745 km lang maar dit kan verlengd worden als men de aansluitende routes Camino Mozárabe de Santiago (GR-245) en Gran Recorrido europeo GR-92 E-12 loopt.

Uiteindelijk is het Google geweest die het initiatief heeft genomen om de route voor de hele wereld voor Google Street View in beeld te brengen met 360 graden beelden. Via het speciale programma waarbij wandelaars met een speciale camera kunnen lopen heeft Google 300 loopuren opgenomen.

Bekijk de hele route via de website of op Google Street View.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.