Zo zien de plaatsen aan de Costa del Sol eruit tijdens de noodtoestand

Zo zien de plaatsen aan de Costa del Sol eruit tijdens de noodtoestand
Beeld: Twitter

Zo zien de plaatsen aan de Costa del Sol eruit tijdens de noodtoestand

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Iedereen moet binnenshuis blijven in Spanje tijdens de noodtoestand die inging op 15 maart en na drie verlengingen zal duren tot tenminste 10 mei. Steden, dorpen en ook populaire kustplaatsen zijn op dit moment spooksteden/dorpen geworden waar het aantal mensen dat je op straat ziet geteld kan worden op een hand. Maar hoe zien de populaire plaatsen aan de Costa del Sol eruit op dit moment.

Het is rustig op straat en er is geen ‘gallina/gallo’ (kip) te zien tijdens de noodtoestand. Dat is in de grote steden en ook in de kustplaatsen een ongewoon beeld waarbij we allemaal wel de straat op willen rennen om de lege straten, pleinen, stranden en gesloten winkels, bars en restaurants op foto vast te leggen.

Helaas mag dat niet en slechts enkele fotografen die werken voor lokale en regionale kranten mogen de situatie wel op beeld vastleggen. Vanwege de copyrights van de foto’s mogen we deze niet rechtstreeks plaatsen op onze website en dus doen we dat door middel van links naar de oorspronkelijke website van de krant.

Bekijk HIER 142 foto’s die de krant Diario Sol publiceerde tijdens de noodtoestand in Torremolinos, Puerto Banús, Casares, Cártama, Coín, Alhaurín el Grande, Alhaurín de la Torre, Ronda, Antequera, Estepona en Manilva. LINK NAAR FOTO’S

Bekijk HIER foto’s van de lege stad Málaga tijdens de noodtoestand (deel IV) LINK NAAR FOTO’S

Ga naar de inhoud