Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun
Beeld: Google Streetview

Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het Franse bedrijf Capfun heeft de camping Àmfora d’Arcs gelegen in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada (Tarragona) gekocht. Het is niet de eerste camping voor het Franse bedrijf in de provincie Tarragona waar ze ook al eigenaar zijn van de camping Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell.

De Franse groep Capfun heeft een derde camping gekocht in de provincie Tarragona. In dit geval gaat het om Camping Àmfora d’Arcs , gelegen aan de oude N-340 weg bij Cambrils maar binnen de gemeentegrens van Vinyols i Els Arcs.

Deze camping werd door de familie Pujol in 1971 geopend en heeft een oppervlakte van 110.000 m2 met plaats voor 2.500 personen. Camping Àmfora d’Arcs zal na de overname de naam Camping Capfun Àmfora d’Arcs gaan krijgen en deel gaan uitmaken van de Franse groep Capfun die reeds 199 campings in bezit heeft.

Capfun heeft met de nieuwe aanwinst het aantal campings in Spanje vergroot naar zes campings waarvan dus drie in de provincie Tarragona, te weten camping Àmfora d’Arcs,  Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell. Daarnaast heeft Capfun ook de campings Tordera (Barcelona), El Escorial (Madrid) en La Manga (Murcia) in beheer.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.