Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun
Beeld: Google Streetview

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Het Franse bedrijf Capfun heeft de camping Àmfora d’Arcs gelegen in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada (Tarragona) gekocht. Het is niet de eerste camping voor het Franse bedrijf in de provincie Tarragona waar ze ook al eigenaar zijn van de camping Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell.

De Franse groep Capfun heeft een derde camping gekocht in de provincie Tarragona. In dit geval gaat het om Camping Àmfora d’Arcs, gelegen aan de oude N-340 weg bij Cambrils maar binnen de gemeentegrens van Vinyols i Els Arcs.

Deze camping werd door de familie Pujol in 1971 geopend en heeft een oppervlakte van 110.000 m2 met plaats voor 2.500 personen. Camping Àmfora d’Arcs zal na de overname de naam Camping Capfun Àmfora d’Arcs gaan krijgen en deel gaan uitmaken van de Franse groep Capfun die reeds 199 campings in bezit heeft.

Capfun heeft met de nieuwe aanwinst het aantal campings in Spanje vergroot naar zes campings waarvan dus drie in de provincie Tarragona, te weten camping Àmfora d’Arcs,  Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell. Daarnaast heeft Capfun ook de campings Tordera (Barcelona), El Escorial (Madrid) en La Manga (Murcia) in beheer.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Het is nu weer mogelijk om te reageren op onze artikelen, altijd met respect voor anderen en altijd op de juiste en correcte manier. We hebben veel last gehad van spam reacties waardoor er technische problemen waren. We hebben geprobeerd dit op te lossen en hopelijk gaat het nu beter. Als u een reactie plaatst met daarin een link (zoals een andere website of YouTube) dan dient dit altijd handmatig door ons goedgekeurd te worden en dat kan even duren (we zitten niet 24 uur achter de pc). Ook worden reacties met bepaalde woorden, zinnen en opmerkingen automatisch verwijderd of geblokkeerd en soms halen wij deze zonder opgaaf van reden handmatig weg. Je kunt uiteraard ook altijd naar onze Facebook pagina en Facebook groep gaan.

Abonneer
Abonneren op
Als je geen naam invult staat er 'Anoniem'.
Hier doen wij niets mee maar is een antispam maatregel.
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.