skip to Main Content
Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun
Google Streetview

Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

TARRAGONA – Het Franse bedrijf Capfun heeft de camping Àmfora d’Arcs gelegen in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada (Tarragona) gekocht. Het is niet de eerste camping voor het Franse bedrijf in de provincie Tarragona waar ze ook al eigenaar zijn van de camping Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell.

De Franse groep Capfun heeft een derde camping gekocht in de provincie Tarragona. In dit geval gaat het om Camping Àmfora d’Arcs, gelegen aan de oude N-340 weg bij Cambrils maar binnen de gemeentegrens van Vinyols i Els Arcs.

Deze camping werd door de familie Pujol in 1971 geopend en heeft een oppervlakte van 110.000 m2 met plaats voor 2.500 personen. Camping Àmfora d’Arcs zal na de overname de naam Camping Capfun Àmfora d’Arcs gaan krijgen en deel gaan uitmaken van de Franse groep Capfun die reeds 199 campings in bezit heeft.

Capfun heeft met de nieuwe aanwinst het aantal campings in Spanje vergroot naar zes campings waarvan dus drie in de provincie Tarragona, te weten camping Àmfora d’Arcs,  Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell. Daarnaast heeft Capfun ook de campings Tordera (Barcelona), El Escorial (Madrid) en La Manga (Murcia) in beheer.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by