Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

Oeps ... foto ontbreekt!

Camping Àmfora d’Arcs in Cambrils gekocht door Franse Capfun

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het Franse bedrijf Capfun heeft de camping Àmfora d’Arcs gelegen in de kustplaats Cambrils aan de Costa Dorada (Tarragona) gekocht. Het is niet de eerste camping voor het Franse bedrijf in de provincie Tarragona waar ze ook al eigenaar zijn van de camping Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell.

De Franse groep Capfun heeft een derde camping gekocht in de provincie Tarragona. In dit geval gaat het om Camping Àmfora d’Arcs, gelegen aan de oude N-340 weg bij Cambrils maar binnen de gemeentegrens van Vinyols i Els Arcs.

Deze camping werd door de familie Pujol in 1971 geopend en heeft een oppervlakte van 110.000 m2 met plaats voor 2.500 personen. Camping Àmfora d’Arcs zal na de overname de naam Camping Capfun Àmfora d’Arcs gaan krijgen en deel gaan uitmaken van de Franse groep Capfun die reeds 199 campings in bezit heeft.

Capfun heeft met de nieuwe aanwinst het aantal campings in Spanje vergroot naar zes campings waarvan dus drie in de provincie Tarragona, te weten camping Àmfora d’Arcs,  Montblanc Park in Montblanc en l’Alba in Creixell. Daarnaast heeft Capfun ook de campings Tordera (Barcelona), El Escorial (Madrid) en La Manga (Murcia) in beheer.

Ga naar de inhoud