Search
menu
Search

De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken

De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken
Beeld: Sagradafamilia.org

De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De beroemde Sagrada Familia kerk van Antonio Gaudí in Barcelona zal haar deuren weer op 29 mei openen om de eerste bezoekers te ontvangen. Vanaf 21 mei om 12 uur zijn de entreekaarten via de website weer te koop. Helaas is een bezoekje nog niet elke dag mogelijk want de Sagrada Familia is alleen tussen 9 en 15 uur open en alleen in de weekenden.

In 2020 was de Sagrada Familia tussen april en juli gesloten maar kon de Gaudí kerk tussen juli en oktober wel open zijn. In oktober 2020 moest de Sagrada Familia echter opnieuw haar deuren sluiten vanwege de corona-pandemie en de in Catalonië geldende corona-maatregelen. Sinds die tijd hebben de deuren niet meer open gestaan om bezoekers te ontvangen maar daar komt vanaf 29 mei deels verandering in. 

Vanaf vrijdag 21 mei om 12 uur ‘s middags is het via de website www.sagradafamilia.org weer mogelijk entreekaarten te reserveren. Maar wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en slechts op twee dagen in de week.

De Sagrada Familia zal namelijk alleen op zaterdag en zondag tussen 9 en 15 uur te bezoeken zijn. Naar alle waarschijnlijkheid komen daar de komende dagen of weken meer openingsdagen en tijden bij maar dat is afhankelijk van de ontwikkelingen in de corona-pandemie.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?