De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken

De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken
Beeld: Sagradafamilia.org

De Sagrada Familia in Barcelona gaat weer open en is vanaf 29 mei te bezoeken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – De beroemde Sagrada Familia kerk van Antonio Gaudí in Barcelona zal haar deuren weer op 29 mei openen om de eerste bezoekers te ontvangen. Vanaf 21 mei om 12 uur zijn de entreekaarten via de website weer te koop. Helaas is een bezoekje nog niet elke dag mogelijk want de Sagrada Familia is alleen tussen 9 en 15 uur open en alleen in de weekenden.

In 2020 was de Sagrada Familia tussen april en juli gesloten maar kon de Gaudí kerk tussen juli en oktober wel open zijn. In oktober 2020 moest de Sagrada Familia echter opnieuw haar deuren sluiten vanwege de corona-pandemie en de in Catalonië geldende corona-maatregelen. Sinds die tijd hebben de deuren niet meer open gestaan om bezoekers te ontvangen maar daar komt vanaf 29 mei deels verandering in. 

Vanaf vrijdag 21 mei om 12 uur ‘s middags is het via de website www.sagradafamilia.org weer mogelijk entreekaarten te reserveren. Maar wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en slechts op twee dagen in de week.

De Sagrada Familia zal namelijk alleen op zaterdag en zondag tussen 9 en 15 uur te bezoeken zijn. Naar alle waarschijnlijkheid komen daar de komende dagen of weken meer openingsdagen en tijden bij maar dat is afhankelijk van de ontwikkelingen in de corona-pandemie.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.