Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken

Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken
Beeld: Freepik

Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De officiële website van het toerismekantoor van Benidorm heeft er een nieuw onderdeel bijgekregen wat erg makkelijk kan zijn voor de Benidorm-gangers. Voor de Nederlanders staat de provincie Alicante nog op oranje wat betreft het reisadvies maar hopelijk gaat dat snel veranderen. Je hoeft echter niet te wachten totdat Benidorm een geel reisadvies heeft want je kunt jouw reis alvast online plannen met Visit Benidorm Travel.

In feite gaat het om een reisorganisatie die bij het officiële toerismekantoor van Benidorm hoort. Zo kun je hotelkamers reserveren en aanbiedingen zien, appartementen boeken of vakantiewoningen zoeken maar er is nog veel meer mogelijk, en dat alles in negen talen waaronder het Nederlands.

Je kunt naar de website www.visitbenidorm.travel gaan om het hele aanbod te zien en om ideeën op te doen voor je volgende bezoek aan Benidorm. Wat dacht je van tips voor de strandvakantie of voor een sportieve, wellness of jongerenvakantie. Maar er is ook informatie over restaurants, familieuitjes, pretparken en speciale info voor senioren en de LGBTQ reizigers.

We kunnen nog veel meer schrijven maar misschien is het gewoon makkelijker om naar de website www.visitbenidorm.travel te gaan om meteen een kijkje te nemen, wie weet zie je wat interessants.

Ga naar de inhoud