Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken

Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken
Beeld: Freepik

Nieuw: Visit Benidorm Travel om jouw reis naar Benidorm te plannen en boeken

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De officiële website van het toerismekantoor van Benidorm heeft er een nieuw onderdeel bijgekregen wat erg makkelijk kan zijn voor de Benidorm-gangers. Voor de Nederlanders staat de provincie Alicante nog op oranje wat betreft het reisadvies maar hopelijk gaat dat snel veranderen. Je hoeft echter niet te wachten totdat Benidorm een geel reisadvies heeft want je kunt jouw reis alvast online plannen met Visit Benidorm Travel.

In feite gaat het om een reisorganisatie die bij het officiële toerismekantoor van Benidorm hoort. Zo kun je hotelkamers reserveren en aanbiedingen zien, appartementen boeken of vakantiewoningen zoeken maar er is nog veel meer mogelijk, en dat alles in negen talen waaronder het Nederlands.

Je kunt naar de website www.visitbenidorm.travel gaan om het hele aanbod te zien en om ideeën op te doen voor je volgende bezoek aan Benidorm. Wat dacht je van tips voor de strandvakantie of voor een sportieve, wellness of jongerenvakantie. Maar er is ook informatie over restaurants, familieuitjes, pretparken en speciale info voor senioren en de LGBTQ reizigers.

We kunnen nog veel meer schrijven maar misschien is het gewoon makkelijker om naar de website www.visitbenidorm.travel te gaan om meteen een kijkje te nemen, wie weet zie je wat interessants.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.